Hyppää pääsisältöön

YLEXPOP 2021

ELASTINEN, ELLINOORA, URSUS FACTORY, RUNO, WILLIAM, ERIKA VIKMAN JA IBE.

Suomen suurin virtuaalinen festivaali 5. kesäkuuta.

Pyöreä nappi missä teksti YleX Tiedottaa.
Pyöreä nappi missä teksti YleX Tiedottaa. YleX

YleXPop 2021 järjestetään virtuaalitapahtumana lauantaina 5. kesäkuuta.

Peruuntuneiden keikkojen ja tapahtumien tunnelma ei ole vielä kokonaan menetetty! Virtuaalisena festivaalina koronaepidemian vuoksi järjestetty YleXPop palaa ainutlaatuisena spektaakkelina, johon yleisö pääsee osallistumaan mukaan. Kesän paras aloitus tuo Suomen huippuartistit sekä pitkään kaivatun festivaalitunnelman lähemmäs sinua kuin koskaan.

Näin osallistut YleXPoppiin!

YleXPop -chat on auki koko lähetyksen ajan osoitteessa chat.yle.fi sekä Areenassa. Keskusteluun voi osallistua Yle Tunnuksilla. YleX:ltä tutut juontajat hostaavat chattia koko tapahtuman ajan. Aplodeja voi lähettää lähetykseen chatin aplodi-emojia käyttämällä

Yleisö voi osallistua virtuaaliyleisöön videopuhelun kautta osoitteesta ylex.fi/osallistu. Artisti näkee yleisön screenillä keikan aikana.

Osallistu YleXPop 2021 -tapahtumaan Facebookissa!

Palaa viime vuoden YleXPop -tunnelmiin täällä!

LINE UP JA AIKATAULU

16:05 RUNO
16:50 URSUS FACTORY
17:50 WILLIAM
18:40 VIKI JA KÖPI -SHOW
19:00 ERIKA VIKMAN
19:50 ELLINOORA
21:10 ELASTINEN
22:20 IBE

ELASTINEN 21:10

Legendaarinen Elastinen ottaa lavan haltuun tämän vuoden YleXPopissa. Suomiräpin pioneerityötä tehnyt artisti tunnetaan alunperin Fintelligens-duosta. Viime vuonna Elastinen julkaisi Uusia Muistoi -nimisen albumin, joka sisältää muun muassa superhitin Epäröimättä hetkeekään.

ELLINOORA 19:50

Useita musiikkialan tunnustuksia kerännyt Ellinoora tunnetaan muun muassa koskettavista sanoituksistaan ja hittikappaleistaan Leijonakuningas ja Dinosauruksii. Tänä vuonna YleXPopin lavan valtaava artisti lupailee, että keikalla tullaan näkemään myös yllätyksiä.

URSUS FACTORY 16:50

Kahden miehen garagepunk-kaksikko Ursus Factory on valloittanut anteeksipyytelemättömällä asenteella ja mieleenpainuvilla sanoituksilla. Räjähtävästä live-energiastaan tunnetun yhtyeen tuorein kipale Mitä mies mitä äijä on otettu yleisön taholta hyvin vastaan, mutta mitä on luvassa YleXPopin lavalla?

RUNO 16:05

YleX Nosteessa -musiikkirealityn voittaja Runo yhdistelee musiikissaan mystistä spoken wordia, runoutta ja poppia. Uraa luova artisti on julkaissut tähän mennessä kolme kappaletta, Ei on ei, Rajat sekä n.

WILLIAM 17:50

Penelope ja Kopiokissa -hiteistään tunnettu William nousee YleXPopin lavalle menestyksen siivittämänä. Artisti vastaa vuoden 2020 striimatuimmasta kotimaisesta kappaleesta ja hänen debyyttialbuminsa Shakespeare nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalle viime vuonna.

ERIKA VIKMAN 19:00

Erika Vikman on yksi vuoden 2020 suurimmista musiikkisensaatioista: Monet muistavat artistin viime vuoden Uuden Musiikin Kilpailusta ja platinarajan ylittäneestä Cicciolina-kappaleesta. Syksyllä 2020 julkaistu Syntisten pöytä on myös resonoinut yleisössä, mutta mitä tapahtuu mahtipontisista esiintymisistään tunnetun artistin YleXPop-keikalla?

IBE 22:10

Suomiräpin nuorta aallonharjaa edustava Ibe on tunnettu harkituista lyriikoistaan, artisti on palkittu Emma-gaalassa ja uutta musiikkia on sadellut tasaiseen tahtiin. Tämän vuoden YleXPopissa esiintyvä Ibe on julkaissut neljän vuoden sisään neljä albumia, joista kaksi viimeisintä, Ibelius (2019) ja Perkele! (2020) nousivat Suomen virallisen albumilistan sijoille 2 ja 3.

Ilmoittaudu Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen järjestämään kisakatsomoon täällä. Tapahtuma on ilmainen ja päihteetön.