Hyppää pääsisältöön

Saatko täydet pisteet viisubingosta? Testaa tietosi Euroviisujen kliseistä!

Mikko Silvennoinen hassussa hatussa, bingolomake taustalla
Mikko Silvennoinen hassussa hatussa, bingolomake taustalla Kuva: Yle Mikko Silvennoinen,podcast,Mikko Silvennoisen Euroviisut

Euroviisulavoilla näkyy vuodesta toiseen samoja kliseitä, ja viisukatsomoiden perinteistä huvia onkin pelata niillä bingoa! Viisubingoa pelataan myös uudessa podcast-sarjassa viisujuontaja Mikko Silvennoisen kanssa. Testaa omat tietosi viisukliseistä, saatko bingon eli täydet pisteet?

Haluatko oppia lisää viisukliseistä ja loistaa tietämykselläsi? Mikko Silvennoisen euroviisut on uusi podcast-sarja, jossa viisuselostaja ja pitkäaikainen viisufani Mikko Silvennoinen räjäyttää ajattelusi Euroviisuista. Mikon seurassa hyppäät kunnon bileisiin, opit nauttimaan modulaatioista, möyrit myötähäpeässä sekä joudut keskelle kansainvälistä politiikkaa ja boikotteja. Luvassa on faktaa, muistoja ja viisumaailman puheenaiheita. Klikkaa Areenaan ja pidä kiinni, sillä Mikko heittää sinut suoraan tuulikoneeseen!