Hyppää pääsisältöön

Mitä sinä haluaisit tietää puutarhaviljelystä – Radio Suomessa upotamme kädet multaan ja kaivamme vastaukset esiin

Tomaatteja kasvaa puutarhassa
Tomaatteja kasvaa puutarhassa Kuva: Pexels Yle Radio Suomi,tomaatti,puutarhaviljely

Taas on tullut se aika, kun viljelykausi alkaa ikkunalaudoilla, kotipihoilla, parvekkeilla ja palstoilla. Yle Radio Suomessa järjestämme 17.5. Kädet multaan -illan, jossa sinä voit kysyä asiantuntijoilta puutarhaviljelyyn liittyvistä asioista.

Radio Suomessa tartutaan taimiin ja kolisteellaan kuokalla kevään kunniaksi. Etsimme asiantuntijoiden kanssa vastauksia sinun lähettämiin kysymyksiin, jotka liittyvät keväiseen kasvien kasvattamiseen kotona, palstalla tai vaikkapa mökillä.

Voit kysyä esimerkiksi alkukesän kasveista, lannoituksesta, kastelusta ja rikkaruohoista tai viljelyn aloittamisesta. Asiantuntijoina studiossa ovat ympäristöbiologi ja puutarhasuunnittelija Taina Suonio ja Hyötykasviyhdistyksen toiminnanjohtaja Katja Uski. Lähetyksen juontavat Inkeri Alatalo ja Markus Turunen.

Kädet multaan ilta Radio Suomessa maanantaina 17.5.2021 klo 19–20.30.

Lähetä kysymyksesi tällä lomakkeella

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi