Hyppää pääsisältöön

Puoli seitsemän ja Yle Olohuone tien päälle Ouluun, Tampereelle ja Lahteen

Susani, Susanna ja Mikko
Mikko Kekäläinen, Susani Mahadura ja Susanna Laine nähdään Ylen Pointti-tapahtumissa Oulussa, Tampereella ja Lahdessa. Susani, Susanna ja Mikko Kuva: Kati Tavilampi / Jyrki Valkama Yle Yle Olohuone

Kaupunkifestivaali Yle Pointin löytää alkukesästä torien sijaan radiosta, televisiosta ja verkosta.

Maailmanlaajuinen pandemia on vaikuttanut kaikkeen ja kaikkiin kuluneen reilun vuoden aikana – myös Ylen ja kaupunkien yhteiseen kaupunkifestivaaliin Yle Pointtiin. Jos emme voi tavata joukolla vielä toreilla, tavataan siellä, missä voidaan: Ylen kanavilla.

Yle Pointti on tänä vuonna kolme lauantaita kolmessa eri kaupungissa. Tutut kasvot Puoli seitsemän ja Yle Olohuone -ohjelmista tekevät lähetykset niin Oulusta, Tampereelta kuin Lahdestakin.

Luvassa on paikallista herkkua, taitoa, osaamista ja totta kai joku "paikallinen bändi" – kuten vaikkapa Aknestik Oulussa tai Uniklubi Tampereella. Puoli seitsemän -ohjelmaa juontaa Susani Mahadura ja Mikko Kekäläinen, Yle Olohuoneessa totutusti Susanna Laine.

Hyvin sanottu

Hyvin sanottu -keskusteluja käydään jokaisessa kaupungissa. Niitä voi seurata Yle Areenasta. Koska rajoituksien vuoksi keskusteluita ei pääse seuraamaan paikan päälle voi niihin osallistua keskustelemalla aiheista Yle Areenan chatissa.

Hyvin sanottu – Bra sagt on viisivuotinen hanke, jolla pyritään vahvistamaan suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä. Samalla vahvistetaan suomalaisten luottamusta ja ymmärrystä toisiaan kohtaan.

Kaikki päivän sisällöt löydät täältä. Tapahtumia voit seurata myös Ylen Instagram-tilin tarinoiden kautta. Siellä nähdään kaupunkikiertueita alueiden asiantuntijoiden vetäminä.