Hyppää pääsisältöön

Yle vastaa: Yle palvelee kaikkia suomalaisia

Kuva jota käytetään kuvituksena vastineiden yhteydessä
Kuva jota käytetään kuvituksena vastineiden yhteydessä Yle,yle vastaa

Julkaisemme Ylestä lehdille lähetettyjä kirjoituksia, vastauksia ja oikaisuja. Tämä vastaus on lähetetty Demokraattiin 3.6.2021.

Riitta Marttinen harmitteli kirjoituksessaan, ettei monella ole välineitä ja osaamista hyödyntää tämän päivän mediavälineitä (Demokraatti 27.5.). Se on ikävää kuulla, mutta onneksi Yle tarjoaa monipuolista sisältöä myös perinteisissä tv- ja radiovastaanottimissa.

Strategiansa mukaan Yle painottaa digitaalista julkaisemista jatkuvasti enemmän. Samalla kehitämme myös perinteisiä kanaviamme. Digitaalisten palveluiden merkitys mediankäytössä kasvaa, mutta samalla on selvää, että tv- ja radiokanavat ovat lähivuosina kuitenkin edelleen merkittäviä erityisesti varttuneessa aikuisväestössä.

Yle haluaa palvella siis kaikkia suomalaisia. Se on myös tehtävämme. Tv-kanavilla nähdään laadukasta sisältöä ja niin on jatkossakin, ja samalla panostamme Yle Areenaan. Näin mahdollisimman monella suomalaisella on mahdollisuus löytää oma tapansa Ylen sisältöjen kuluttamiseen.

Ylen tavoitteena on olla kaikille yhteinen ja jokaiselle oma. Tämä pätee myös siihen, millä tavoin suomalaiset Ylen sisältöjä kuluttavat.

Johan Aaltonen
tv-päällikkö, Yle

Tanja Iikkanen
Yle Areenan päällikkö, Yle