Hyppää pääsisältöön

"Minkä takia te vastaatte kaikkiin typeriin kysymyksiin?" – Selvitä Kummeli-tietämyksesi haastavassa testissä

Kummelin Heikki Hela, Olli Keskinen ja Timo Kahilainen. Taustalla Heikki Silvennoinen.
Kummelin ydinryhmä 1990-luvulla: Heikki Hela, Olli Keskinen ja Timo Kahilainen. Taustalla perustajajäsen Heikki Silvennoinen. Kummelin Heikki Hela, Olli Keskinen ja Timo Kahilainen. Taustalla Heikki Silvennoinen. Kuva: Yle/Antero Tenhunen Kummeli

Maailmanhistorian ensimmäinen onnistunut Kummeli-jakso esitettiin televisiossa 7.6.1991. Tasan 30 vuotta sitten. Useista Kummelin sketseistä ja hokemista on tullut osa kansallista tapakulttuuria. Kummeli-ryhmän "kolmenkympin kriisin" kunniaksi voit nyt testata oman tietämyksesi suosikkisarjasta ja sen tekijöistä. Varoitus: testi on haastava.

Mikäli tarvitset rohkaisua testiin, voit aloittaa katsomalla Kummelin jaksot Yle Areenasta.

Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Olli Keskinen ja Heikki Hela ystävineen ovat kokanneet upouuden 50. jakson Kummelin kolmekymppisten kunniaksi. Uusi jakso on nautittavissa tuoreeltaan Yle Areenassa lauantaina 30.10.2021. Uusi Kummeli-jakso esitetään Yle TV2:ssa maanantaina 1.11. klo 21.00.

Kummelin tarinaa käsitellään myös Kummeli elää! -audiosarjassa. Sarja on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Yle Areenassa.

Lisää ohjelmasta