Hyppää pääsisältöön

Nähdään, kun etuvalo näkyy!

Kari Kiituri kavereineen
Kari Kiituri kavereineen Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,kari kiituri

Kari Kiituri (Ricky Zoom) on punainen moottoripyörä ja nimensä mukaisesti nopea.

Lauantaiaamuisin Pikku Kakkosessa nähtävä Kari seikkailee kotikaupungissaan Prätkälässä kaveriensa Luupin, Kultsun ja Ilen kanssa. Prätkäkamut kisaavat urheilukentällä, kokeilevat uusia temppuja puistossa ja kiitävät vauhdikkaisiin yhteisiin seikkailuihin.

Nähdään, kun etuvalo näkyy!

Kari Kiituri on brittiläisen Alexander Barin kehittämä sarja. Bar tunnetaan myös Retki-Roopen ja Ritari Miken luojana.

Ääninäyttelijöinä Anni Kajos, Antti Pääkkönen, Eeva Markkinen, Helmi Kallio, Joonathan Kettunen, Lucas Timperi, Lumo Levy, Osku Ärilä, Rasmus Kärkkäinen, Remi Sirkiä, Salma Sarkola, Sasu Moilanen ja Vertti Uusitalo.

Seikkailu
Seikkailu asiasanat,pikku kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen asiasanat,Pikku Kakkonen
Vauhti
Vauhti asiasanat,Pikku Kakkonen

Lisää ohjelmasta

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Poimijat

  Sienten ja marjojen tunnistaminen on hauskaa.

  Sienten ja marjojen tunnistaminen on hauskaa. Parhaiten syötäväksi kelpaavan sadon oppii tunnistamaan, kun aikuinen näyttää lapselle kädestä pitäen, mitä koriin saa nostaa ja mitä ei. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Kokkaajat

  Ei ruokahävikille!

  Kolmannes maailmassa tuotetusta ruoasta jää syömättä. Kotona, päiväkodeissa ja kouluissa ruokahävikkiä voi vähentää ottamalla lautaselle vain sen verran kuin jaksaa syödä. Ei ruokahävikille! Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Kasvattajat

  Kasvun seuraaminen on ihmeellistä lapsille ja aikuisille.

  Kasvun seuraaminen on ihmeellistä niin lapsille kuin aikuisille, sillä jokainen siemen on uuden elämän alku. Kun siementä ravitaan mullalla, vedellä ja valolla, siitä kasvaa taimi ja taimesta kasvi, joka aikanaan voi puhjeta kukkaan ja tuottaa satoa. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Lainaajat

  Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi.

  Oletko lainannut ystävältäsi lelua tai käynyt kirjastossa lainaamassa kirjoja? Silloin olet osa jakamistaloutta. Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!