Hyppää pääsisältöön

YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kaksi päivää kestävät Mökkifestarit heinäkuussa!

YleX Aamun historian toinen radiofestariviikonloppu kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan striimissä 8.–9.7!

Otsikkokuva: YleX Tiedottaa
Otsikkokuva: YleX Tiedottaa

Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen spektaakkeli! YleX:n Mökkifestarit ovat taas täällä!

YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 8.–9. heinäkuuta ja vetävät suoraa radiolähetystä torstaista perjantaihin festarifiiliksellä!

Mökkifestarit käynnistyvät torstaina 8. heinäkuuta klo 6 ja päättyvät perjantain ja lauantain välisenä yönä 9. heinäkuuta klo 00.00.

Viikonlopun aikana Viki ja Köpi vetävät suoraa lähetystä festarimenolla ja lyhyillä unilla. Koskaan ei voi tietää, kuinka pitkään tauko kestää, joten lähetystä kannattaa seurata norppalivemäisellä asenteella!

– Historian ensimmäiset Mökkifestarit oli menestys, joten tämän vuoden kekkereitä odotan vielä isommalla innolla! Tänä vuonna vedetään vielä isommilla lavoilla ja valoilla, Viki sanoo.

– Viime vuonna erityisesti kelit osuivat kohdalleen, joten jännittää mikäli tänä vuonna pitää ottaa ne oikeasti suomalaiset festarikamat esiin. Eli kumisaappaat ja sadetakki, mietiskelee Köpi.

42 tuntia kestävä suora lähetys sisältää perinteistä mökkipuuhaa, festarisekoilua, vieraita ja yllättäviä esityksiä. Lähetyksen aikana kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin nuorten turvakotien tukikeräykseen.

Palaa viime vuoden tunnelmiin alla!

YleX Aamun historian toinen radiofestariviikonloppu kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan striimissä 8.–9.7!