Hyppää pääsisältöön

Piikki ja Siiri kotoilevat Pikku Kakkosessa

Piikki ja Siiri -animaatiosiilit
Piikki ja Siiri -animaatiosiilit Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,piikki ja siiri

Kaksi suloista ja piikikästä kaverusta, Piikki ja Siiri (Pins and Nettie), leikkivät kotona ja kotipihalla erilaisia leikkejä.

Piikki ja Siiri ovat parhaat ystävät, ja heistä on ihanaa seikkailla yhdessä. Välillä vain alkaa vähän jännittää, ainakin kun eteen tulee vieras eläin, uusi käytävä tai vaikka iso lätäkkö.

Irlantilaisanimaatio sai alkunsa koronakeväänä 2020. Yksi sarjan pääteemoista on kotoilu ja siihen kannustaminen. Piikki ja Siiri tavataan Pikku Kakkosessa ja Areenassa maanantaista 14.6.2021 lähtien.

Kertojana on Rosanna Kemppi.

Asiasana: maailma
Asiasana: maailma Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen asiasanat,Pikku Kakkonen
Asiasana: tunteet
Asiasana: tunteet asiasanat,Pikku Kakkonen

Lisää ohjelmasta

 • Ilona ja luonnon ihmeet Pikku Kakkosessa

  Opitaan uutta monimuotoisuudesta ja luonnosta!

  Utelias ja tarkkaavainen Ilona-jänis seikkailee ystäviensä Larin ja Nooran kanssa ja oppii uutta toisten kunnioittamisesta, monimuotoisuudesta ja luonnosta.

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Poimijat

  Sienten ja marjojen tunnistaminen on hauskaa.

  Sienten ja marjojen tunnistaminen on hauskaa. Parhaiten syötäväksi kelpaavan sadon oppii tunnistamaan, kun aikuinen näyttää lapselle kädestä pitäen, mitä koriin saa nostaa ja mitä ei. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Kokkaajat

  Ei ruokahävikille!

  Kolmannes maailmassa tuotetusta ruoasta jää syömättä. Kotona, päiväkodeissa ja kouluissa ruokahävikkiä voi vähentää ottamalla lautaselle vain sen verran kuin jaksaa syödä. Ei ruokahävikille! Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!