Hyppää pääsisältöön

Abitreenien IG-live tarjoaa vastauksia biologian kokeeseen – katso live tallenteena

Kuvituskuva
Kuvituskuva Kuva: Janika Koli / Yle Abitreenit

Mitä tehtävään olisi pitänyt vastata? Entä millaisia kysymyksiä koe herätti kokelaissa? Katso biologian IG-live torstaina 16.9.2021 klo 18 Abitreenien Instatililtä.

Tervetuloa seuraamaan uudenlaista lähetystä! Tänä syksynä Abitreenit järjestää IG-livelähetykset biologian ja kirjoitustaidon kokeista. Biologian IG-liveä voi seurata kokeen jälkeisen päivän iltana eli torstaina 16.9. klo 18 Abitreenien tililtä. Live jää tallenteena IGTV-videoksi.

Livessä vieraina

Annina Rostila, YTL:n asiantuntija
Simo Rokkonen, abi

Lisäksi lähetyksessä kuullaan opettajan ja muiden abien ensifiilikset kokeesta. Tule kommentoimaan päivän koetta liveen ja saamaan vastauksia kysymyksiisi! Lähetyksen juontaa Abitreenien toimittaja Anna Horppu.