Hyppää pääsisältöön

Koronapassi esitettävä RSO:n konserttiin saapuessa 1.12. alkaen

käsi joka pitää viulua
käsi joka pitää viulua Radion sinfoniaorkesteri

Anniskelualueisiin liittyvien tiukentuneiden koronarajoitusten myötä, Musiikkitalossa otetaan käyttöön koronapassi maanantaista 29.11. alkaen. Passi edellytetään jokaiselta 16 vuotta täyttäneeltä RSO.n konserttiin Musiikkitaloon saapuvalta asiakkaalta. Passit tarkastetaan Mannerheimintien, Kansalaistorin sekä Aimo Park Finlandian sisäänkäynneillä. Passin voi esittää joko paperisena tai puhelimen näytöltä. Ilman hyväksyttävää koronapassia Musiikkitaloon ei pääse sisään. Lue lisää

LATAA KORONAPASSI

NÄIN PALAUTAT KONSERTTILIPUN, JOS SINULLA EI OLE KORONAPASSIA

Kertaliput

Mikäli olet ennen 29.11.2021 ostanut yksittäisiä lippuja RSO:n konsertteihin, jotka soitetaan aikavälillä 1.‒19.12.2021, eikä sinulla ole koronatodistusta konserttipäivään mennessä, voit halutessasi palauttaa ostamasi konserttiliput viimeistään konserttipäivänä täyttämällä oheisen palautuslomakkeen. Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi.
RSO:n kevätkauden kertaliput tulevat myyntiin 8.12.2021. Pyydämme ennakkoon varautumaan siihen, että koronapassi voi olla käytössä myös kevään 2022 tapahtumissa Musiikkitalossa.
AVAA PALAUTUSLOMAKE

Kausiliput

Mikäli olet ostanut RSO:n kausilipun, joka sisältää konsertteja aikavälillä 1.‒19.12.2021, eikä sinulla ole koronatodistusta konserttipäivään mennessä, voit halutessasi palauttaa kausilippuun sisältyviä konsertteja siltä ajalta, jolloin koronatodistusta edellytetään. Täytä oheinen lomake ja merkitse lisätietoihin niiden joulukuun 2021 konserttien päivämäärät, jotka peruutat kausilipustasi. Joulukuun konserteista palautusta tulee hakea 19.12.2021 mennessä. Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi.
Mikäli koronapassia edellytetään Musiikkitalossa myös kevätkaudella 2022 ja sinulla ei ole ko. passia, voit hakea kausilipun sisältämistä kevään konserteista palautusta täyttämällä oheisen lomakkeen myös keväällä 2022 ohjeen mukaisesti.
AVAA PALAUTUSLOMAKE

Ohjeita sujuvan ja turvallisen konserttikäynnin takaamiseksi

  • Saavuthan ajoissa paikalle
  • Lataathan tai tulostathan EU:n digitaalisen koronapassin valmiiksi saapuessasi Musiikkitalon sisäänkäynneille. Koronapassi tarkistetaan lukijalaitteella heti Musiikkitalon sisäänkäynneillä. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.
  • Suosittelemme maskin käyttöä Musiikkitalossa.
  • Käytäthän käsidesinfiointiautomaatteja sisäänkäynneillä.
  • Pidäthän etäisyyttä muihin asiakkaisiin erityisesti jonotustilanteissa.
  • Tilaathan väliaikatarjoilut mielellään etukäteen ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi, p.020 762 4862 (ma-pe klo 8.30-16) tai käyttämällä RESTIS-mobiilisovellusta.
  • Ethän tule sairaana konserttiin. Mikäli sairastut ennen konserttia, voit vaihtaa lipun toiseen saman järjestäjän konserttiin soittamalla numeroon 020 7070 437 (ma-pe klo 9-11) viimeistään konserttipäivänä klo 11 mennessä.
  • Seuraathan asiaa koskevaa tiedotusta verkkosivuillamme, uutiskirjeissämme, sosiaalisen median kanavissamme ja muissa asiakasviesteissämme.