Hyppää pääsisältöön

RSO:n kaikki tammikuun konsertit esitetään vain Ylen kanavilla

käsi joka pitää viulua
käsi joka pitää viulua Radion sinfoniaorkesteri

Koronarajoitusten jatkuessa, Radion sinfoniaorkesterin Musiikkitalossa pidettäviin konsertteihin 21.1., 23.1. ja 26.-27.1. ei voida ottaa yleisöä. Konsertit 21.1. ja 26.1. kuitenkin soitetaan ja esitetään suorana lähetyksenä Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä klo 19 sekä Yle Teemalla klo 20 alkaen.

Muusikoiden terveysturvallisuuden varmistamiseksi myös konserttien ohjelmat muuttuvat. 21.1. Brahmsin Requiemin tilalla soitetaan Bachin kantaatti nro 56 "Ich will den Kreuzstab gerne tragen", Schubertin Salve Regina sekä Beethovenin sinfonia nro 2. Konsertin johtaa edelleen Nathalie Stutzmann ja solisteina laulavat Elisabeth Watts ja Leon Košavić.

26.1. konsertin ohjelma vaihtuu Wienin filharmonikkojen uuden vuoden konserteista tuttuun wieniläisohjelmaan. Josef ja Johann Straussin teosten ohella kuullaan Mozartin pianokonsertto nro 20. Konsertin johtaa ennen kapellimestariuraansa Wienin filharmonikkojen pitkäaikaisena alttoviulun äänenjohtajana toiminut Manfred Honeck. Pianosolistina on Francesco Piemontesi.

Kamarimusiikkikonsertti 23.1. taltioidaan ja lähetetään myöhemmin Yle Radio 1:ssä.

Lunastetut konserttiliput 21.1., 23.1. ja 26.‒27.1. konsertteihin maksetaan takaisin. Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi. Alla ohjeet hyvityksen hakemiseksi. Palautuslomake tulee lähettää 31.1.2022 mennessä.

Lippuhyvitystä voi hakea myös puhelimitse, Ticketmasterin palvelunumero 03 053 0003 (avoinna ma-pe 9-14 0,08c+pvm).

OHJEET KERTALIPPUJEN HYVITYKSEN HAKEMISEEN
palautusoikeus koskee konsertteja 7.1., 12.1., 21.1., 23.1., 26.1. ja 27.1.2022

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankissa, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 31.1.2022 mennessä. Lomakkeella tulee ilmoittaa mm. tilinumero, jolle lippuraha voidaan palauttaa. Lippuhyvitystä voi hakea myös puhelimitse, Ticketmasterin palvelunumero 03 053 0003 (avoinna ma-pe 9-14 0,08c+pvm).

PALAUTUSLOMAKE

OHJEET KAUSIKORTTIEN HYVITYKSEEN
palautusoikeus koskee konsertteja perjantaisarja 7.1. & 21.1., keskiviikkosarja 12.1. & 26.1. ja torstaisarja 27.1.2022

Voit hakea hyvityksen peruuntuneista konserteista, jotka sisältyvät omaan kausikorttisarjaasi. Täytäthän alla olevan lomakkeen palautusta varten 31.1.2022 mennessä.

Lomakkeella tulee ilmoittaa mm. tilinumero, jolle lippuraha voidaan palauttaa. Kausikorttiin sisältyvän peruuntuneen konsertin lipun hintaa ei palauteta automaattisesti, muistathan siis täyttää lomakkeen, mikäli haluat osahyvityksen kausikortistasi.

PALAUTUSLOMAKE

Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.
Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittely on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää. Tällä hetkellä palautuksiin menee tavallisesti 7-14 päivää.

 • RSO aloittaa 95-vuotisjuhlakautensa vierailulla BBC Proms-festivaalille

  Teemasäveltäjät ovat Rahmaninov, Ligeti ja Tarkiainen.

  Radion sinfoniaorkesterin 95-vuotisjuhlakausi 2022‒2023 alkaa vierailulla BBC Proms -festivaalille ylikapellimestari Nicholas Collonin johdolla. Kauden teemasäveltäjät ovat Sergei Rahmaninov, György Ligeti sekä Outi Tarkiainen ja lisäksi kahden viikon residenssivierailun tekee australialaissäveltäjä Brett Dean.

 • RSO:n nuoret solistit 2022 on valittu

  Koesoittoon osallistui yhteensä 75 nuorta

  Kahdeksan koesoiton kautta valittua nuorta muusikkoa esiintyy RSO:n solistina Nuorten solistien konsertissa 29.4. Musiikkitalossa. Konsertin johtaa József Hárs ja se lähetetään suorana Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä sekä viivästettynä Yle Teemalla.

 • Konserttisalin konsertit 15.2. asti vain Ylen kanavilla, kamarimusiikkifestivaalille yleisöä 5.–6.2.

  Lunastetut liput peruttuihin konsertteihin palautetaan.

  Etelä-Suomen aluehallintoviraston uusimman päätöksen mukaisesti sisätiloissa järjestettävät yli 50 henkilön yleisötilaisuudet on kielletty 15.2.2022 asti. RSO:n konsertit 4.2., 9.2. ja 10.2. Musiikkitalon konserttisalissa on peruttu yleisöltä, mutta 4.2. ja 9.2. kuullaan suorana lähetyksenä Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä sekä klo 20 alkaen Yle Teemalla. MIND! -kamarimusiikkifestivaalin konsertit 5.–6.2. Paavo-salissa soitetaan rajoitusten mukaisesti enintään 50 henkilön yleisölle.