Hyppää pääsisältöön

Konserttisalin konsertit 15.2. asti vain Ylen kanavilla, kamarimusiikkifestivaalille yleisöä 5.–6.2.

käsi joka pitää viulua
käsi joka pitää viulua Radion sinfoniaorkesteri

Etelä-Suomen aluehallintoviraston uusimman päätöksen mukaisesti sisätiloissa järjestettävät yli 50 henkilön yleisötilaisuudet on kielletty 15.2.2022 asti. RSO:n konsertit 4.2., 9.2. ja 10.2. Musiikkitalon konserttisalissa on peruttu yleisöltä, mutta 4.2. ja 9.2. kuullaan suorana lähetyksenä Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä sekä klo 20 alkaen Yle Teemalla.

Lunastetut konserttiliput voi palauttaa. Alla ohjeet hyvityksen hakemiseksi. Palautuslomake tulee lähettää 28.2.2022 mennessä. Lippuhyvitystä voi hakea myös puhelimitse. Ticketmasterin palvelunumero 03 053 0003 on avoinna ma-pe klo 9-14 (0,08e+pvm).

Kamarimusiikkifestivaalin Paavo-salin konsertit pidetään yleisölle

MIND! -kamarimusiikkifestivaalin konsertit 5.–6.2. Paavo-salissa soitetaan rajoitusten mukaisesti enintään 50 henkilön yleisölle. Lippuja on vielä myynnissä kaikkiin muihin paitsi satukonsertteihin Pekka ja susi la 5.2. klo 12 ja 14. Viimeksi mainittuihin satukonsertteihin sallittu yleisökapasiteetti on jo ylittynyt, joten valitettavasti joudumme karsimaan konsertteihin lipun ostaneita ostojärjestyksessä siten, että ensiksi lipun ostaneet ovat etusijalla. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä niihin asiakkaisiin, jotka eivät mahdu konsertteihin nykyisen kapasiteetin puitteissa ja ovat oikeutettuja hakemaan hyvitystä jo ostamistaan lipuista.

Muutoksia ohjelmaan 9.2.

Muusikoiden terveysturvallisuuden takaamiseksi ylikapellimestari Nicholas Collonin johtaman konsertin ohjelma hieman muuttuu 9.2. Wagnerin, Ligetin ja Ravelin isoja kokoonpanoja edellyttävien teosten sijaan ohjelmassa on Elgarin Johdanto ja Allegro, Gabrielin vaskiteoksia ja Birtwistlen In Broken Images. Brahmsin viulukonsertto kuullaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti ja sen solistina esiintyy Renaud Capuçon.


NÄIN PALAUTAT OSTAMASI LIPUT

KERTALIPUT
Palautusoikeus koskee konsertteja 4.2., 5.2. klo 12 ja 14, 9.2. ja 10.2.2022

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankissa, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, täytäthän alla olevan lomakkeen palautusta varten 28.2.2022 mennessä. Lomakkeella tulee ilmoittaa mm. tilinumero, jolle lippuraha voidaan palauttaa.

PALAUTUSLOMAKE

KAUSIKORTIT
Palautusoikeus koskee konsertteja perjantaisarja 4.2., keskiviikkosarja 9.2. ja torstaisarja 10.2.2022

Voit hakea hyvityksen peruuntuneista konserteista, jotka sisältyvät omaan kausikorttisarjaasi. Täytäthän alla olevan lomakkeen palautusta varten 28.2.2022 mennessä.

Lomakkeella tulee ilmoittaa mm. tilinumero, jolle lippuraha voidaan palauttaa. Kausikorttiin sisältyvän peruuntuneen konsertin lipun hintaa ei palauteta automaattisesti, muistathan siis täyttää lomakkeen, mikäli haluat osahyvityksen kausikortistasi.

PALAUTUSLOMAKE

Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua. Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittely on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää. Tällä hetkellä palautuksiin menee tavallisesti 7-14 päivää.

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi.
Pahoittelumme ylimääräisestä vaivasta!