Hyppää pääsisältöön

"Kenen joukoissa seisot" kysytään vapunpäivän radiojumalanpalveluksessa

Malmin seurakunnan vapunpäivän radiojumalanpalveluksen toteuttajat.
Kenen joukoissa seisot -radiokirkon toteuttajat Hanna Paatelma, Elisa Laiho, Lissu Elenius, Kirsi Ojansuu-Kaunisto, Antti Nieminen, Esko M. Laine ja Asko Lintumäki. Malmin seurakunnan vapunpäivän radiojumalanpalveluksen toteuttajat. jumalanpalvelus,kirkkomusiikki,vappu,hartaus,virret

- Vääriä messiaita on ollut kautta aikojen. He haluavat saada valtaa ja johtavat harhaan ihmisiä, jotka hakevat turvaa ja rauhaa, toteaa Kirsi Ojansuu-Kaunisto, joka toimii radiokirkon saarnaajana ja liturgina.
Vappumarssit ovat kuuluneet vapun traditioon.
- "Kenen puolesta marssit" ja "kenen joukoissa seisot" ovat nyt todella oleellisia kysymyksiä. Niistä puhumme tässä jumalanpalveluksessa, Ojansuu-Kaunisto kuvaa.

Jumalanpalveluksessa avustaa pastori Esko M. Laine, joka kertoo pääsiäisen jälkeisestä ajasta ja vapun juurista. Tekstinlukijoina Kenen joukoissa seisot -jumalanpalveluksessa toimivat Lissu Elenius, Antti Nieminen ja Hanna Paatelma.

Jumalanpalveluksen musiikinjohtajana toimii Malmin seurakunnan yhteisömuusikko Lissu Elenius, joka myös soittaa kitaraa ja laulaa. Antti Nieminen laulaa sekä soittaa kosketinsoittimia, kitaraa ja buzukia, Asko Lintumäki soittaa musiikkiryhmässä bassoa. Lisäksi mukana radiokirkon musiikin toteuttamisessa ovat Elisa Laiho, piano ja laulu, Hanna Paatelma, nokkahuilut, tinapilli ja laulu.

Jumalanpalveluksessa lauletaan virret: 357:1-3; 560:2-4 sekä virsi 462:2. Yhtye esittää myös Jaakko Löytyn sanoittaman ja säveltämän kappaleen Lennä, leijani, lennä, Pekka Simojoen säveltämän ja Anna-Mari Kaskisen sanoittaman laulun Olet valveilla ja Pekka Simojoen kappaleen Kuule minun ääneni. Lisäksi kuullaan kappale Totuus, jonka on säveltänyt Elina Laiho ja sanat ovat Tauno Naumasen.

Kenen joukoissa seisot -radiokirkko on kuunneltavissa myös Yle Areenassa lähetysajan jälkeen.