Hyppää pääsisältöön

Äänestä, kumpi suosikkisarjoista julkaistaan Areenassa!

Viisi kautta pähkähullua komediaa newyorkilaisista ystävyksistä vai neljä kautta voimauttavaa draamakomediaa muotilehden toimituksesta?

Thelman ja Valtterin sarjabattlessa Yle Areenan somekasvot valjastavat katsojat äänestämään siitä, kumman suosikkisarja julkaistaan Areenaan juhannukseksi.

Äänestä klikkaamalla suosikkiasi

Äänestys päättyy 16.6. klo 15. Voittaja julkaistaan Areenassa 17.6.

The Bold Type

The Bold Type on draamakomedia, joka näyttää, millaista on luoda nuorena naisena uraa maailmankuulun muotilehden toimituksessa – taidokkaana journalistina, muotia rakastavana stylistina tai nokkelana sosiaalisen median päällikkönä.

Yrittäessään onnistua sekä työelämässä että ihmissuhteissa, sarjan päähahmot Jane, Kat ja Sutton kohtaavat somesukupolvelle tuttuja ura-, seksi- ja parisuhdeongelmia.

The Bold Type on hersyvän hauska ja voimauttava tarina uransa alussa olevista ystävyksistä, jotka tukevat toisiaan niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin.

Sarjasta on tarjolla julkaistavaksi aiemmin nähdyt kolme kautta sekä uudet neljännen kauden jaksot.

Broad City

Broad City kertoo New Yorkissa asuvista parikymppisistä ystävyksistä, Abbista ja Ilanasta, joille ihmissuhdesotkut ovat jokapäiväisiä.

Abbilla on vaikeuksia tasapainoilla sen kanssa, onko hän vastuullinen aikuinen vai meneekö mukaan luonnonlapsi Ilanan hervottomaan vauhtiin - usein menee, eikä siitä yleensä hyvää seuraa.

Vapautunut suhde työhön, seksiin ja päihteisiin takaavat, että personal traineriksi pyrkivän kuntosalisiivoojan ja myyntitoimiston työntekijän elämä on täynnä pähkähulluja tilanteita.

Toivotun sarjan kaikki viisi kautta ovat ehdolla julkaistavaksi juhannuksena 2020.

Lisää ohjelmasta

Lue myös - yle.fi:stä poimittua