Hyppää pääsisältöön

Visiitille Yleen? Näin se käy

Vaatteita ja kävelykeppejä Ylen puvustamossa Pasilassa.
Ylen puvusto Pasilan Studiotalossa. Vaatteita ja kävelykeppejä Ylen puvustamossa Pasilassa. Kuva: Ilmari Fabritius / Yle Yle,vaatteet,kävelykepit,yleläisiä

Yle Visiitit on peruttu koronaviruksen vuoksi. Opastettujen kierrosten jatkumista arvioidaan keväällä 2021.

Tervetuloa tutustumaan Ylen toimintaan Pasilan Yle-keskukseen Helsinkiin tai Yle Mediapolikseen Tampereelle!

Järjestämme opastettuja Yle Visiitti -kierroksia Ylen kampuksilla Helsingin Pasilassa Helsingissä sekä Tampereen Mediapoliksessa. Oppaina toimivat Ylen parhaat asiantuntijat eli yleläiset oman työnsä ohessa.

Voit tutustua Ylen toimintaan Pasilassa joko suomen- tai ruotsinkielisellä Visiitti-kierroksella. Lue lisää kierroksistamme ruotsiksi täällä. Englanninkielisen opastuksen järjestämme mahdollisuuksien mukaan.

Hyvä tietää Yle Visiitistä

Järjestämme suomenkielisiä kierroksia syyskuun alusta joulukuun puoleenväliin ja tammikuun puolestavälistä toukokuun loppuun. Kesällä ei pidetä kierroksia.

Opastettuja kierroksia järjestetään Pasilassa tiistaisin klo 10 ja torstaisin klo 15. Pasilan kierrosten sisältö sopii nuorille ja aikuisille eli osallistujien tulee olla vähintään kouluikäisiä.

Kierros alkaa Ylen Studiotalosta, jonka suurissa tv-studiossa tehdään tuttuja, kotimaisia tv-ohjelmia. Studiotalosta löytyvät myös kuunnelmastudiot sekä Ylen puvusto ja rekvisiitta. Kierroksella käydään mahdollisuuksien mukaan myös Mediatalossa, jossa sijaitsee esimerkiksi radiokanavien toimituksia.

Studiotalo
Uutiskatu 8A
00240 Helsinki
(alueen kartta)

Tampereen Mediapoliksessa pääset tutustumaan Ylen studiotiloihin, tuotantotiloihin, puvustamoon ja rekvisiittaan. Lapsille sopivin on juuri Tampereen Visiitti, koska Mediapoliksessa tehdään Ylen suomenkieliset lastenohjelmat, kuten Pikku Kakkonen. Osallistujien tulisi kuitenkin olla vähintään 5-vuotiaita.

Mediapolis
Tohlopinranta 31
33270 Tampere

Ilmoittaudu tapahtumakalenterin kautta

  • Opastetulle kierrokselle mahtuu enintään 25 vierasta. Kierros toteutuu, jos sille on ilmoittautunut vähintään viisi henkilöä. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuuksia räätälöidä kierroksia tapahtumakalenterissa mainittujen aikojen ulkopuolelta tai järjestää kierroksia yli 25 hengen ryhmille.
  • Kierrokset ovat maksuttomia ja ne kestävät noin tunnin.
  • Varaa paikkasi kierrokselle Visiitin tapahtumakalenterista. Valitse vaihtoehto “Opaskierrokselle”. Varaussivulta näet montako paikkaa on vapaana.
  • Kerrothan varauksen yhteydessä, jos ryhmässäsi on liikuntarajoitteisia henkilöitä. Kierrokset eivät ole täysin esteettömiä. Pyrimme kuitenkin räätälöimään kierroksia mahdollisuuksien mukaan.
Ryhmämme kävi vierailulla Ylen tiloissa ja retki oli todella onnistunut. Kiinnostavaa nähtävää ja kuultavaa oli kosolti. Erityiset kiitokset mainiolle oppaalle!― Visiitti-vieras

Ilmoittautumisessa ongelmia? Kysyttävää?

Autamme mielellämme. Ole yhteydessä vierailuista vastaavaan Ylen viestintään sähköpostitse yle.visiitti@yle.fi.
Tutustu myös Ylen järjestämiä tapatumia koskevaan tietosuojaselosteeseen.

Ilmoittaudu studioyleisöksi

Alla olevan Visiitin tapahtumakalenterin kautta voit myös ilmoittautua yleisöksi tv-ohjelmien nauhoituksiin. Valitse vaihtoehto “Studioyleisöksi”.

Visiitin tapahtumakalenteri

Visiitin tapahtumakalenteri

Lue myös - yle.fi:stä poimittua