Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - 12 syytä rakastua Berliiniin

 • Fa-fa-fa-fashion!

  Berliini ei ehkä voita Pariisia tai Lontoota muodin pääkaupungista kilpailtaessa, mutta katumuodin berliiniläiset osaavat! Rakastan Berliinin luovaa ja leikkisää katupukeutumista, ja eilinen katumuotinäytös oli Berliinin muotiviikoille kerrassaan mainio huipennus.

 • Torstai on luomutoripäivä

  Lomalla, poissa rutiinien äärestä, ajantaju hämärtyy. Viikonpäivät saattavat siis olla toisinaan hukassa, mutta torstai-päivien kanssa olen tarkka: jokaisena torstaina läheiselle torille kokoontuvat luomutilalliset myymään kukin omia herkkujaan.

 • Hylätyn huvipuiston lumoissa

  Berliinissä moderni ja ränsistynyt kohtaavat usein toisensa. Olen kiinnostunut etenkin vanhasta, kuluneesta ja unohdetusta Berliinistä. Mikäpä siis sopisi seikkailukohteeksi paremmin kuin hylätty huvipuisto, Spree-park

 • Maksu omantunnon mukaan

  Ravintola Morgenrotissa rikkaat maksavat enemmän kuin vähävaraiset. Näin kaikki voivat nauttia herkullisen kasvisaamiaisen varallisuudesta riippumatta. Asiakkaat maksavat omantunnon mukaan myös viinibaari Frarosassa.

 • Pilvenpiirtäjien katveessa

  Siinä missä idyllinen Prenzlauerberg on tunnelmaltaan pikkukaupunkimainen, on jo vähän matkan päässä massiivista neuvostoarkkitehtuuria ja kahdeksankaistaisia teitä, jotka puolestaan muuttuvat modernien ja futurististen pilvenpiirtäjien ryppääksi.

 • Saukkofani eläintarhassa

  Aina ei kaikki mene putkeen. Kun mieli on maassa, on yksi keino muita parempi: eläimet. Enkä tarkoita nyt mitään peruselikoita, kissoja tai koiria. Paras lääke pahaan mieleen ovat saukot!

 • Kirpputori + festivaali = Mauerpark

  Berliinin ehdottomasti paras ja kiinnostavin kirpputori löytyy sunnuntaisin Prenzlauerbergin Mauerparkista. Parasta on, että kirpputorin lisäksi Mauerparkissa on festivaalitunnelmaa ja kiinnostavaa väkeä - esimerkiksi The Pink Man!

 • Old School - nautintoja Berliinin tyyliin

  On ihan sama missä maassa tai kaupungissa sijaitsen, kunhan saan päivittäin marjoja, pääsen mukavaan kahvilaan ja matkalaukusta löytyvät villasukat. Mutta luonnollisesti kaikki nämä tuntuvat ja maistuvat vähän paremmalta, kun ollaan Berliinissä!

 • Yksi paratiisi omenapiirakalla, kiitos!

  Aurinkoinen puisto, viltti ja apfelstrudel tekevät kesäpäivän. Volkspark Friedrichsheinissa voi nauttia leppoisasta sunnuntaiolosta keskellä viikkoa. Hyvällä tuurilla voi myös nähdä haikaran tai joutua keskelle muotikuvauksia!

 • Kirpputorien kirpputori

  Kirpputorien harrastajalla ei ole Berliinissä tylsää! Kaupungista löytyy jopa kokonainen tavaratalo täynnä käytettyjä vaatteita, huonekaluja, leluja ja astioita! Viisi kerrosta ja 2000 neliötä tekevät Humana Kaufhausista Euroopan suurimman sisäkirpputorin.

 • Löytäjä saa pitää

  Prenzlauerbergissä vastaan kävelee suurella todennäköisyydellä nuoria aikuisia. Kadulla törmää harvemmin vanhuksiin, ja erittäin harvoin huonekaluihin! ... Mutta näköjään sekin on mahdollista!

 • Katutaiteen kaupunki

  Berliiniä on vaikea kuvitella ilman graffiteja, katutaidetta, tageja ja töhryjä. Ne kaikki kuuluvat kaupungin kalustoon yhtä kiinteästi kuin kuuluisa tv-torni, Brandenburgin portti ja currywurst-kioskit.

 • Noora Berliinissä

  Noora loves eko, reilu ja luomu siirtyi kesäksi Berliiniin. Videoblogissa kesäkuun aikana 12 nautinnollista syytä rakastua Berliiniin. Lähde maailmalle!