Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - Noora loves eko, reilu ja luomu

 • Uusi Musta

  Viimeistä viedään! Vaikka blogisarjani loppuukin tähän, on luvassa jotakin uutta ja jännittävää, katso video!

 • Joululahjainspiraatiota

  Joulumyyjäisistä löytää paitsi hyviä ja persoonallisia joululahjoja, myös ideoita omaan jouluaskarteluun. Piipahdin Taideteollisen korkeakoulun myyjäisissä hakemassa inspiraatiota muun muassa anarkististen piparkakkujen leivontaan.

 • Mekkojahdissa Linnan jatkoilla

  Etsin väkijoukosta kierrätys- ja vintagemekkoja.

  Piipahdin sunnuntai-iltana Linnan jatkoilla kurkkaamassa itsenäisyysjuhlien pukuloistoa. Etsin väkijoukosta kierrätys- ja vintagemekkoja sekä Johanna Sumuvuoren Tiia Vanhatapio -luomusta.

 • Puhtaiden makujen puolesta

  Mikä on PMP, entäpä 10+Kiehuu!, tai Streetfood?

  Mikä on PMP, entäpä 10+Kiehuu!, tai Streetfood? Kävin tilaisuudessa, jossa kaikki nämä kryptiset sanat ja muutama muukin asia avautuivat minulle samalla, kun porukka söi piparminttutahnaa hammasharjojen päältä...

 • Melkein valmiina Linnan juhliin

  Enää kuusi yötä Linnan juhliin!

  Enää kuusi yötä Linnan juhliin! Juhlamekkoja ommellaan ja viimeistellään parhaillaan kuumeisesti, osa valmistuu vasta tunteja ennen h-hetkeä. Piipahdin Tiia Vanhatapion liikkeessä vakoilemassa Johanna Sumuvuoren puvun sovitusta.

 • Vanhoilla napeilla uusi takki

  Miksi kaikki kaupan talvitakit ovat mustia ja tylsiä?

  Miksi kaikki kaupan talvitakit ovat mustia ja tylsiä? Ne muutamat hyvät ehdokkat ovat maksaneet aivan liikaa ja halvat taas ovat massakamaa, jota en halua ostaa. Mutta löysinpä ratkaisun - nappilaatikosta!

 • Ravintoaineiden voitto ruoka-aineista

  Ennen vanhaan kala syötiin kalana, marjat marjoina ja perunat perunana. Nykykielessä edellämainitut ovat D-vitamiini-, antioksidantti- ja C-vitamiinilähteitä ja peruna on huonoksi leimattu ja tylsä, hiilaripommi.

 • Joulutunnelmaa kirpputorilla

  Ostamalla joulukoristeet käytettynä, säästää rahaa.

  Vaikka jouluhössötys onkin monen mielestä ärsyttävää, on kirpparilla silti hyvä pitää silmät auki joulukamalle juuri nyt. Ostamalla joulukoristeet ja miksei lahjatkin käytettynä, säästää rahaa. Ja onhan se myös ekologista!

 • Valo voi olla saastetta

  Kun puhutaan saasteista ja saastuttajista, tulee harva ehkä ajatelleeksi valonlähteitä sellaisina. Valosaaste on iso uhka paitsi eläimille ja kasveille, myös ihmisille.

 • Vanha ja uusi kohtaavat Muotitehtaassa

  Muotitehtaassa kuka tahansa saattoi muokata vanhasta uutta.

  Viikonloppuna järjestetyt muotimessut kätkivät sisäänsä paitsi uutta ja trendikästä, myös vanhaa ja tuunattua. Muotimessujen Muotitehtaassa kuka tahansa saattoi muokata vanhasta uutta.

 • Sikainfluenssa nurkan takana

  "Onks teillä jo töissä jollain SE?" kysyi tuttava maanantaina. Silloin en vielä tiennyt, että jo viikon puolivälissä lähipiirissäni olisi kaksi sairastunutta. Sikainfluenssa tuntuu todella vaanivan ihmistä kaikkialla, mutta mitkä ovat riskit itse rokotteessa?

 • Flunssantorjunnan ABC

  Ruokavaliolla voi torjua flunssaa jo etukäteen!

  En kuulu niihin, jotka marssivat flunssan yllättäessä suoraa päätä apteekkiin, pyrin lääkitsemään itseäni ensisijaisesti luonnon aineilla. Ja ruokavaliolla voi torjua flunssaa jo etukäteen!

 • Hyvä ruoka, terveempi mieli

  Olet mitä syöt, tuttu virsi. Mutta tiesitkö, että Lontoossa on saatu viitteitä prosessoidun ruoan ja masennuksen kytkeytymisestä toisiinsa? Ehkä myös mielenterveytesi on sitä, mitä suuhusi laitat. Näin uumoilevat englantilaiset tutkijat.