Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - rekryle

 • #ylelle kesäksi 2015 - kesätoimittajahaku on alkanut

  Yle Uutis- ja ajankohtaistoiminta etsii kesäksi 2015 innostuneita ja taitavia kesätoimittajia sekä Pasilaan että aluetoimituksiin eri puolille Suomea. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään uutis-, ajankohtais- ja urheilusisältöjä niin televisioon, radioon kuin verkkoonkin.

 • Vinkkejä kesätyönhakuun! #ylensiisti

  Työnhakeminen ei ole koskaan helppoa. Eikä varsinkaan ensimmäisellä kerralla. Tässä muutamia vinkkejä työnhakuun. Näitä kannattaa käyttää myös Ylen siistiä kesäduunia hakiessa.

 • Tule mukaan uudistamaan Ylen ulkomaantoimintaa

  Ylen uutis-ja ajankohtaistoiminta on vahvistamassa ulkomaantoimintaansa merkittävästi. Haemme vahvoja osaajia niin maailmalle kuin kotitoimitukseen Helsinkiin. Uusilla lyhytaikaisilla kirjeenvaihtajapesteillä pyrimme joustavuuteen, olemaan läsnä maailman "hot spoteissa". Kotitoimituksessa vahvistaminen kykyämme lähteä nopeasti liikkeelle äkillisen uutisen iskiessä. Ja kaikkea tätä johtamaan haemme ulkomaantoimituksen päällikköä ja kirjeenvaihtajaverkon työtä koordinoivaa osaajaa.

 • Ylen siistiä kesäduunia taas tarjolla!

  Parasta Pasilan kesäkuussa on ylivoimaisesti se, että hetkellisesti Ylen keski-ikä laskee merkittävästi siistien kesäduunareiden tullessa hommiin. Tänä on vuonna on taas mahdollista hakea Ylen siistiä kesäduunia. Hakuaikaa on nyt maaliskuussa, 2.3. – 31.3. Haku löytyy Ylen Työpaikat –sivulta ja verkosta tunnisteella #ylensiisti sekä Facebookista.

 • #ylejobb - Sommarreporter på Yle?

  Yle Nyheter och Sport tillsammans med Yle Fakta och Fiktion söker ivriga och kunniga sommarreportrar både till Böle och till regionerna runt om i Svenskfinland. Vi erbjuder dig möjligheten att göra intressant och mångsidigt innehåll för tv, radio och webb.

 • Yle etsii harjoittelijoita Mediapolikseen Tampereelle

  Yle haluaa parantaa opiskelijaharjoittelua ja siihen liittyviä käytäntöjä juuri nyt kun Mediapoliksen kampus Tohloppiin on syntymässä. Yle Tuotanto ja Design käynnistää harjoittelijapilotin, jolla yhdenmukaistetaan harjoittelukäytäntöjä ja luodaan perustaa tulevalle yhteistyölle. Haku harjoittelupaikkoihin on käynnissä.

 • Kesätoimittajaksi uutismaisemaan, urheilukisoihin tai laiturinnokkaan

  Osa toimittajista istuu maisemassa, joillain saattaa olla oma huone ja joissain tehtävissä samaa työpistettä käyttää useampikin henkilö. Aina ei toimittajaa työpisteellään juuri näy kun taas toisissa töissä tulee vietettyä paljonkin aikaa ruudun, tai jopa ruutujen, ääressä. Kesätoimittajia tarvitaan kaikenlaisiin työpisteisiin ja tehtäviin.

 • Kesätoimittajaksi #Ylelle kesäksi 2014

  Yle Uutis- ja ajankohtaistoiminta etsii innostuneita ja taitavia kesätoimittajia sekä Pasilaan että aluetoimituksiin eri puolille Suomea. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään uutis-, ajankohtais- ja urheilusisältöjä niin televisioon, radioon kuin verkkoonkin. Lisätietoja hausta löydät mm. Twitteristä #ylelle.

 • Yle Puhe etsii pelotonta edelläkävijää

  Etsin johtotiimiini pelotonta edelläkävijää. Hän tuntee kolmi-nelikymppisten elämäntilanteen ja iskusanat. Puheen päällikkö on tyyppi, joka kestää myös vastatuulessa ja räntäsateessa - sellainenhan edelläkävijän osa on!

 • Tarjolla: kulttuuri-ihmisen unelmatyö

  Jos sinulla on näkemystä ja halua vaikuttaa siihen, mikä on Ylen kulttuuritehtävä ja millaista kulttuurisisältöä Yle tarjoaa, olet ehkä etsimäni ihminen. Genretuottajana opit pian tuntemaan koko Ylen, koska toimimme monimediaisesti ja verkostoituneesti ja tässä tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä alan parhaiden ammattilaisten kanssa.

 • Ylen siisti kesäduuni 2013

  Ylen siisti kesäduuni 2013

  Ylen siisti kesäduuni-kampanjaa varten teimme esittelyvideoita, joissa kerrotaan millaisia kesäduunipaikkoja on tarjolla ja millaisia avuja valitulta kesäduunarilta toivotaan.

 • Musiikkituottajan metsästys jatkuu...

  Etsimme alkuvuonna uutta tuottajaa ja haun ensimmäinen erä olikin tiukka. Mutta urakka jatkuu, eli vielä emme löytäneet sopivaa tyyppiä. Siis nimenomaan sopivaa tyyppiä. Hakijoita oli paljon ja hakemukset lupaavia, mutta papereiden lisäksi homman pitää toimia myös käytännössä ja persoonatasolla.

 • Kahden kodin loukku

  Annika Ruoranen on valittu Yle Uutis- ja ajankohtaistoiminnan Asiakkuuspäälliköksi. Olo on haikea ja innostunut yhtä aikaa. Seuraavaksi Annikan esimiehen Eija Moisalan on löydettävä Annikan tilalle uusi yleisötutkija.