Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - Yle Areena

 • Areena suomalaisten käyttöön koko EU-alueella

  Areenan maarajoitukset poistuvat EU-alueella

  Areenan siirrettävyys otti tänään merkittävän askeleen, kun kaikki Areenan videotallenteet avautuivat suomalaisten käytettäväksi EU-alueella. Voit siis katsoa tv-kanavien suoria lähetyksiä ja Areenan videotallenteita Areenan mobiilisovellusten uusimmilla versioilla missä tahansa EU-maassa.

 • Muutoksia Areenan audiosisältöjen RSS-syötteissä

  Audiojaksot näyttäytyvät uusina podcast-sovelluksissa.

  Radion julkaisualustan muutos muuttaa myös Areenan RSS-syötteitä. Radion tallennesisältöjä ollaan parhaillaan siirtämässä uudelle suoratoistoalustalle, jossa Areenan videosisällöt ovat jo jonkin aikaa majailleet. Tällä hetkellä sisällöistä on siirretty vajaa viidennes. Siirron yhteydessä kunkin sisällön yksilöivä sisältö-ID muuttuu.

 • Led Zeppelin, jumalten naulakone

  Zeppelin oli aikanaan ihan oma lukunsa.

  Niin kuin Led Zeppelin olisi tarvinnut keppikerjäläistä tuhdimpaa tarjoilijaa. Se taivutti puoleensa kuin voittamaton viikinkiveneellinen sulaa lyijyä.

 • Areenan ohjeet kertovat ongelmatilanteista

  Areenan virhelistaus näyttää ongelmat palvelussa

  Areenan ohjesivustolle on avattu uusi näkymä, joka kertoo Areenan vikatilanteista ja niiden korjauksista. Areenan ohjeiden Tiedetyt ongelmat -listassa kerrotaan ongelmista, joita Areenan käytössä tällä hetkellä on. Nostamme ongelman listalle, kun olemme siitä tietoisia ja olemme saaneet sen toistettua.

 • Suosittelu ohjaa kiinnostavan sisällön pariin

  Näin Areenan suosittelutekniikka toimii

  Areenassa on jo parin vuoden ajan käytetty algoritmeja apuna tarjoamaan käyttäjille paremmin osuvaa sisältöä. Käytäntö on osoittanut, että algoritmipohjainen suosittelu on toimiva tapa esitellä Areenan sisältöä käyttäjille. Ensimmäinen kohta, jossa käyttäjä törmää suositteluun Areenassa on palvelun etusivu tai aloitusnäkymä.

 • Uusi soitin helpottaa Areenan käyttöä

  Areenan web-palvelussa on otettu käyttöön uusi soitin.

  Yle Areenan selainpalvelussa on otettu käyttöön uusi versio palvelun soitinohjelmasta. Soittimen avulla toistetaan kaikki Areenan web-selaimen avulla nähtävä ja kuultava sisältö. Uusi soitinversio muuttaa jonkin verran soittimen ulkoasua ja tuo joitakin uusia ominaisuuksia.

 • Lasten Areena -sovellus Android TV-laitteille

  Sovellus on käytettävissä Android-älytelevisioilla.

  Lapsille tarkoitettu Lasten Areena -sovellus on tänään julkaistu Android TV-laitteille. Kyseessä on Android-puhelimilla ja -tableteilla käytössä olevan sovelluksen versiosta, jota on kehitetty erityisesti kaukosäätimellä tapahtuvaan käyttöön.

 • Areenan uudet ominaisuudet valmiina kisoihin

  Ajansiirto äly-tv-laitteisiin ja parempi kuvanlaatu.

  Yle kokoaa kaiken mahdollisen torstaina käynnistyvistä jalkapallon MM-kisoista Areenaan. Korean talviolympialaisten tapaan tapahtumasta on koottu palveluun laaja kokonaisuus uutis- ja tulospalveluineen sekä tietenkin lähetykset kaikista turnauksessa pelattavista otteluista.

 • Kirjakuunnelmia kesän korvalle

  Klassikkoteoksia kuunnelmasovituksina.

  Kun aurinko porottaa niin, ettei kirjan sivuista selvää saa, voi hyvän kirjan parissa rentoutua myös kuuntelemalla sitä.

 • Tiesitkö nämä Areenan ominaisuudet?

  Vinkkejä Areenan tehokäyttöön

  Areenaan on viime aikoina tuotu paljon uusia ominaisuuksia, jotka ovat saattaneet jäädä huomaamatta. Esimerkkeinä seuraavat kymmenen ominaisuutta, joista on hyötyä moneen eri tilanteeseen ja tarpeeseen. Jatka ohjelmaa kohdasta, johon jäit Kun kirjaudut Areenan käyttäjäksi Yle Tunnuksella, voit jatkaa Areenassa ohjelman katselua tai kuuntelua siitä kohdasta, johon viimeksi jäit.

 • Areena-sovellus Philipsin äly-tv-laitteisiin

  Areena-sovellus nyt myös Philipsin äly-tv:ssä

  Areena-sovellus on nyt saatavilla vuonna 2016 ja sen jälkeen julkaistuihin Philipsin äly-tv-laitteisiin. Aiemmin Areenan Android-sovellus on ollut jo jonkin aikaa saatavilla Philips-laitteisiin, jotka käyttävät AndroidTV-järjestelmää. Nyt sovellus on saatavissa myös laitteisiin, jotka käyttävät Philipsin omaa sovellusalustaa.

 • Hyvästit flashille

  Ei enää flashia

  Flash-playerin tarve Areenan web-palvelussa loppuu. Viime viikolla Areenassa saavutettiin jonkinlainen merkkipaalu, kun suorista tv-lähetyksistä muodostettavat tallenteet siirtyivät käyttämään uutta julkaisualustaa.

 • Kirjaudu Yle Tunnuksella äly-tv-laitteesi Areena-sovellukseen

  Helpompi Yle Tunnus -rekisteröityminen äly-tv-laitteilla

  Yle Areenan tv-sovellukset ovat päivittyneet. Uusituilla sovelluksilla on aiempaa helpompi kirjautua Yle Tunnuksella, jolloin käyttäjä saa huomattavasti helpommin käytettävän palvelun. Uusissa Yle Areena -sovelluksissa kirjautuminen tehdään yksinkertaisesti liittämällä äly-tv-laite käyttäjän olemassaolevaan Yle Tunnus -tiliin.

 • Yleisön toiveista, arkiston aarteista – radiodraamatoiveita ystävänpäivään

  Toivekuunnelmissa selvitetään rikoksia ja ihmissuhteita.

  Helmikuun kuuntelijatoiveissa seikkaillaan, jännitetään ja rakastetaan. Kauko Helovirta vie Majuri Marraksena kuulijat poliittisiin selkkauksiin Ylä-Safaniin. Tauno Palon ja Eeva-Kaarina Volasen tähdittämässä kuunnelmassa herätellään henkiin rakkaus vuosikymmenten takaa. Olavi Susikoski selvittää kauppaneuvoksen rouvan murhaa ja Laura Tervonen näyttelijättären kuolemaa. Vahtosen vanha murhamysteeri herätetään eloon kuunnelmassa Vahtonen muistoissamme.