Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - Yle Areena

 • Kuinka paljon Areena käyttää sähköä ja mitä siitä seuraa?

  Suoratoisto ei toimi ilman sähköä.

  Kuinka paljon sähköä Areena ja sen käyttö kuluttavat? Mikä on Areenan hiilijalanjälki? Yle Uutiset julkaisi tänään jutun suoratoistopalveluiden energiankulutuksesta ja hiilijalanjäljestä. Asioita voi kuitenkin tehdä niin, että rasitusta huomioidaan ja että sitä hillitään.

 • Strömsön puutarhailta on vuoden viihtyisin puutarhajuhla

  Strömsön puutarhaillan suoralähetys alkaa 6.6. klo16.

  Strömsön puutarhailta järjestetään tänä vuonna torstaina 6. kesäkuuta klo 16-20. Ohjelmassa on taimikirpputori, puutarhaharrastajia, asiantuntijoita ja juhannussalon pystyttäminen. Tapahtumaa voi seurata Yle Areenasta tai Yle Femmalta. Uusinta lähetetään juhannuksena tekstitettynä suomeksi .

 • Yle Areenan ennakkokatselussa Pirjo ja Uusi päivä

  Kaksi suosikkisarjaa tarjolla nyt kirjautuneille käyttäjille

  Kaksi suosikkisarjaa on nyt katsottavissa ennakkoon Yle Areenassa kirjautuneille käyttäjille. Julkaisimme keskiviikkona uuden, järjestyksessään toisen tuotantokauden suositusta Pirjo-sketsisarjasta.

 • Areenan käyttö jatkaa kasvuaan

  Areenan käyttö on vuoden aikana kasvanut kovaa vauhtia

  Kesän lähestyessä on hyvä tilaisuus katsoa, miten Areenan käyttö on kehittynyt. Ja kehitystä selvästi on. On ilo huomata, että suomalaiset ovat ottaneet Areenan aiempaa aktiivisempaan käyttöön monilla eri laitteilla. Areena on edelleen Suomen arvostetuin verkkopalvelu ja suositumpi kuin esimerkiksi kansainvälinen suoratoistojättiläinen Netflix.

 • Kirjautumalla enemmän irti Yle Areenasta

  Kirjautuminen helpottaa Areenan käyttöä

  Areenaa on jo jonkin aikaa muutettu ohjelmakirjastosta henkilökohtaisesti jokaista käyttäjää palvelevaksi video- ja audiopalveluksi. Henkilökohtaisuus toteutuu erityisesti silloin, kun käyttäjä kirjautuu Areenaan. Yle Tunnus on monissa Ylen palveluissa käytössä oleva kirjautumispalvelu, jonka avulla käyttäjä voi tunnistautua ja saada parempaa henkilökohtaista palvelua.

 • Areenan käyttö rikkoo ennätyksiä

  Areenan suosio kasvaa huimasti.

  Areenan käyttö kasvaa kovaa vauhtia. Tammikuu oli monessa mielessä huippukuukausi. Tammikuussa Areenan käyttö ylitti siirretyllä tietomäärällä mitattuna kaikkien aikojen ennätyksensä. Tammikuussa Areenasta toistettiin kaikkiaan 30,1 petatavua video- ja audiosisältöä. Yli 30 petatavua on mykistävä määrä.

 • Mahamonologeja - pikkusiivuina, kiitos!

  Eräs matka kohti laihdutusleikkausta ja sen yli.

  Faktaa ja mustaa huumoria yhdistelevä 8-osainen lyhytdokumenttisarja "Mahamonologeja" on kuunneltavissa viikon välein Radio Suomessa ja kokonaisuudessaan Yle Areenassa.

 • Areena suomalaisten käyttöön koko EU-alueella

  Areenan maarajoitukset poistuvat EU-alueella

  Areenan siirrettävyys otti tänään merkittävän askeleen, kun kaikki Areenan videotallenteet avautuivat suomalaisten käytettäväksi EU-alueella. Voit siis katsoa tv-kanavien suoria lähetyksiä ja Areenan videotallenteita Areenan mobiilisovellusten uusimmilla versioilla missä tahansa EU-maassa.

 • Muutoksia Areenan audiosisältöjen RSS-syötteissä

  Audiojaksot näyttäytyvät uusina podcast-sovelluksissa.

  Radion julkaisualustan muutos muuttaa myös Areenan RSS-syötteitä. Radion tallennesisältöjä ollaan parhaillaan siirtämässä uudelle suoratoistoalustalle, jossa Areenan videosisällöt ovat jo jonkin aikaa majailleet. Tällä hetkellä sisällöistä on siirretty vajaa viidennes. Siirron yhteydessä kunkin sisällön yksilöivä sisältö-ID muuttuu.

 • Led Zeppelin, jumalten naulakone

  Zeppelin oli aikanaan ihan oma lukunsa.

  Niin kuin Led Zeppelin olisi tarvinnut keppikerjäläistä tuhdimpaa tarjoilijaa. Se taivutti puoleensa kuin voittamaton viikinkiveneellinen sulaa lyijyä.

 • Areenan ohjeet kertovat ongelmatilanteista

  Areenan virhelistaus näyttää ongelmat palvelussa

  Areenan ohjesivustolle on avattu uusi näkymä, joka kertoo Areenan vikatilanteista ja niiden korjauksista. Areenan ohjeiden Tiedetyt ongelmat -listassa kerrotaan ongelmista, joita Areenan käytössä tällä hetkellä on. Nostamme ongelman listalle, kun olemme siitä tietoisia ja olemme saaneet sen toistettua.

 • Suosittelu ohjaa kiinnostavan sisällön pariin

  Näin Areenan suosittelutekniikka toimii

  Areenassa on jo parin vuoden ajan käytetty algoritmeja apuna tarjoamaan käyttäjille paremmin osuvaa sisältöä. Käytäntö on osoittanut, että algoritmipohjainen suosittelu on toimiva tapa esitellä Areenan sisältöä käyttäjille. Ensimmäinen kohta, jossa käyttäjä törmää suositteluun Areenassa on palvelun etusivu tai aloitusnäkymä.