Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - Ylen siisti kesäduuni

 • Taituruutta, ei taikuruutta

  Oon nähnyt, kun toimittajat tekee töitä niin radio-, tv- kuin nettipuolellakin ja tajunnut, ettei se vaadi ihmeitä. Että kyllä se juttujen kirjoittaminen on ihan kirjoittamista, ja itsekin oon Saaran kanssa päässyt monta juttua tässä kuussa tekemään ja julkaisemaan. Mulle on realisoitunut se, että musta voisi vaikka tulla toimittaja, ei siinä vaadita taikatemppuja!

 • Apua kohta tää loppuu!

  Olen saanut tehdä kuvituksia Elävän arkiston audioklippeihin ja päässyt työskentelemään myös viereisissä toimituksissa Areenan ja Yle Etusivun puolella. Areenan toimituksessa koostin ”Viikon valinnat” -nimisen videon TV1:n Aamu-TV:seen ja näin miten klippi laitettiin Areenaan. Etusivun puolella pääsin tekemään ohjelmanostoja, eli päättämään mitä ohjelmia yle.fi:n etusivulla näkyy tiettynä päivänä.

 • Oikeita Työtehtäviä™

  Kolmen viikon aikana saa yllättävän paljon tehtyä, oikeasti. Normaalijoutuisa tekeminen on pitänyt sopivan kiireisenä. Työtehtävät ovat olleet mielenkiintoisia, sillä ne ovat olleet Ihan Oikeita Työtehtäviä™, joita tehdessä olen tuntenut olevani hyödyllinen

 • Maailman paras kesäduuni

  Voisin ehdottomasti jatkaa Ylellä vaikka koko kesän, sen verran hauskaa on ollut. Olen suunnattoman kiitollinen Ylelle tästä työpaikasta, ja varsinkin työkokemuksena tämä on kultaakin arvokkaampaa.

 • Ihan ylen siisti tunne on se, kun oma juttu julkaistaan

  Aivan mahtavaa on ollut se, kun on päässyt itse kirjoittamaan ja tekemään juttuja. Useimmissa paikoissa kesätyöntekijät ovat lähinnä kahvinkeittäjiä, mutta me ollaan päästy ihan oikeesti tekemään kaikkea! Ihan ylen siisti tunne on se, kun oma juttu julkaistaan. Ja sen jälkeen ihmiset vieläpä jakaa sitä Facebookissa ja Twitterissä!

 • Två fantastiska veckor!

  Nu har vi två fantastiska veckor på radio Vega bakom oss.

  Nu har vi två fantastiska veckor på radio Vega bakom oss och två förväntansfulla veckor framför oss.

 • Kaikki täytyy tehdä siististi!

  En edes tiedä mones päivä on menossa tätä siistiä kesäduunia, mutta sen tiedän, että kohta se loppuu. Pitäneen siis ottaa kaikki irti mitä saa tästä loppu ajasta. Mikä sen parempi tapa ottaa kaikki irtin kun mennä vierailemaan Pasilan linkkitorniin!

 • Puolivälin etappi – ruusuja ja klassisia helmiä

  Olen voittanut itseni. Monta kertaa. Töissä eteen tulee joka päivä pienempiä tai suurempia haasteita. Täytyy soittaa puhelimella vieraille ihmisille. Täytyy ensin suunnitella gallup ja sitten vielä toteuttaa se, mennä Helsingin kaduille tavoittamaan ihmisiä, jotka mieluummin kääntävät katseensa pois gallup-uhan lähestyessä. Täytyy olla suunnistusmestari selvitäkseen Yle-sokkelossa. Oikeastaan voittokulkuni alkoi ihan siitä, kun lähetin hakemukseni menemään. Olinhan voittaja jo silloin, kun sain kutsun haastatteluun. Kävelin varmaan sentin maanpinnan yläpuolella sen jälkeen, kun sain tietää saaneeni paikan.

 • kesäduunareiden kuvahaaste

  Ylen siistien kesäduunareiden työrupeama on puolivälissä. Oman työn ohessa on duunareilla ollut muutakin puuhaa. Viime viikolla tehtävänä oli suorittaa kuvahaaste: ota selfie jonkun yleläisen kanssa.

 • Nuori vetreys Ylen kanaville

  Kollegat innostavat, kannustavat ja antavat rakentavaa palautetta kaiken aikaa, mutta mikä parasta: meidän annetaan tehdä juttuja siitä mistä itse haluamme ja näin olla omatoimisia kesätyöntekijöitä.

 • Kynä sauhuamaan ja kamera kuumaksi!

  Ensimmäisellä työviikollani tein vähän omasta hommastani poikkeavia töitä, pääsin auttamaan Pikku Kakkosen juhlakonsertin järjestelyissä. Hommaa riitti laidasta laitaan ja projekti huipentui viime viikon lauantaina juhlatapahtumaan Tampere-talolle, jossa pääsin toimimaan itse Katti Matikaisen turvamiehenä! Monena saa siis kesäduunari olla!

 • Toinen viikko Ylen siistinä kesäduunarina

  Tässähän on jo toinen viikko Ylen siistinä kesäduunarina pärähtänyt käyntiin oikeen vauhdikkaalla maanantailla täynnä toimintaa, jännittäviä käytäviä, isoja studioita, lavasteita ja hassun hauskoja pukuja eikä sovi unohtaa leluja joilla osa meistä innostui leikkimään ehkä vähän liikaakin.. kröhöm.. olemmehan jo sentään nuoria jotka eivät missään nimessä voi käyttäytyä niin.

 • Tutkimusmatkalla Uutisten maailmaan

  Ensimmäisenä iltapäivänä meille myös tarjottiin kaksi vaihtoehtoa: saamme halutessamme joko lapsenvahdin hengittämään niskaamme koko kesäkuuksi, tai voimme olla siistejä ja omatoimisia ja kysyä ihan itse neuvoja kun niitä tarvitsemme. Luulen, että valinta on selvä.