Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Dokumentit

Pääsisältö

Kambodžalaisen Lean Tatin valtava kotijoki toi ruuan miljoonille – mutta nyt se kituu, kuolee ja printtaa rahaa jättiyhtiöille

Mekong on tuonut ruuan suoraan miljoonien ihmisten pöytään, mutta nyt joki jauhaa rahaa jättiyhtiöille.

Vaatteilla ei ole sukupuolta – silti muunsukupuolista Jalmari Savolaista tuijotetaan julkisilla paikoilla

Sukupuolen korjaamisen myötä myös pukeutuminen muuttuu. Oma uusi tyyli rakentuu kokeilun ja ylilyöntien kautta. Tällä tutkimusmatkalla kohtaa usein myös yllätyksiä, kuten Jalmari Savolaiselle kävi.

”Jos puhumme tästä, sitten puhumme tästä”, sanoo raiskattu mies omilla kasvoillaan ja rikkoo yhteiskunnallisen tabun

Suuri osa miesten kokemasta seksuaalisesta väkivallasta jää pimentoon. Taustalla voi olla itsensä syyllistäminen tai häpeä, kun taas osa miehistä ei edes tajua joutuneensa rikoksen uhriksi.

Camp-videoita ja Guinnessin ennätyksiä – karaoken historia Suomessa on villi ja vaiherikas

Kekseliäät karaokeilmiöt ovat valloittaneet Suomea jo 1980-luvulta alkaen. Katso huikea kooste vuosikymmenten huippuhetkistä.

Julianna ei olisi halunnut elää änkytyksensä takia – näin kohtaat änkyttävän lapsen tai nuoren

Nuori voi kohdata valtavaa ahdistusta änkytyksensä takia. Jokainen meistä voi auttaa ihan jo sillä, että annamme rauhan puhua.

”Totta vitussa olen työkykyinen”, sanoi Tuomas Milonoff, kunnes ei pystynyt edes päättämään, mitä leipää ostaa – näin ”Tunna” tilttasi

Docventures-lähetyksessä pohdittiin, mikä ajaa ihmisiä nykyisessä työelämässä uupumukseen. Tuomas ”Tunna” Milonoff kertoi, miten itse on vuosia ollut burnoutin kourissa, vaikka ajatteli, ettei intohimotyössä voi uupua, kunnes kroppa ei enää kestänyt.

Tunna Milonoff: Minä en enää jaksanut – pelkäsin, mutta ennen kaikkea häpesin

Kadehdin muiden hymyjä ja onnistumisia samalla kun olin työuupumuksen nujertama, kirjoittaa Tuomas ”Tunna” Milonoff kolumnissaan.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle