Hyppää pääsisältöön

Verkkodraama

Divine Consultants

16-vuotias päähenkilö Joy elää omituisessa, kahtiajakautuneessa maailmassa. Joy on vähemmistöön kuuluva nadir, joka yrittää muuttua valtaväestön kaltaiseksi zenithiksi tähtiohjelmassa. Zenithit ovat ilosia, rauhanomaisia ja omasta mielestään ylivertaisia. Joyn tavoitteena on korjata kahden kastin, nadirien ja zenithien riitaisia välejä hinnalla millä hyvänsä. Paras ystävä Hope katoaa ja Joy selvittää, mitä Hopelle tapahtui ja kuka on kaiken takana. Muuttuakseen zenithiksi Joyn pitää suorittaa hengenvaarallinen almis-koe todistaakseen olevansa valmis "paremmaksi" ihmiseksi. Kiinnostaako ketään, selviääkö Joy?

Goals

Goals euraa kahdeksan 17–19-vuotiaan nuoren kaveriporukkaa todentuntuisesti kahdeksan viikon ajan. Putkonen, Silja, Tikki, Hertta, Miro, Aino, Kata ja Joel ovat saman uimaseuran kilpavalmennettavia. He treenaavat yhdessä, mutta kilpailevat toisiaan vastaan, ja he viettävät lähes kaiken aikansa yhdessä.

Tulevia Draaman tuotantoja

Yksittäistapaus

Yksittäistapaus-lyhytelokuvat ovat viidentoista elokuvantekijän, taiteilijan, tutkijan ja yhteiskuntavaikuttajan kollektiivisesti toteuttama elokuvatapaus joka tuo esiin naisiin kohdistuvaa näkymätöntä vallankäyttöä niin yksityiselämässä kuin yhteiskunnassa. 11 lyhytelokuvaa Ylen kanavilla 26.1.2020.

Paratiisi

Kaksi murhaa järisyttää Fuengirolan suomalaisyhteisöä. Tiivis yhteisö on rakentanut Malagan kainaloon välimeren rannalle oman pienen paratiisinsa, jonka rauha rikosten myötä järkkyy. Rikostutkija Hilkka Mäntymäki (Riitta Havukainen), matkustaa Oulusta Aurinkorannikolle auttaakseen paikallista poliisia ja kollegaansa (Fran Perea) murhatapausten selvittämisessä, ja tehtävässä, joka pian vaatii lisää uhreja. Sarja Ylen kanavilla 7.2.2020.

Muumilaakso 2

Muumilaakson toinen tuotantokausi tuo mukanaan suuria seikkailuja ja uusia hahmoja! Tulevan kauden keskeinen teema on perhe: kaudella syvennytään muumiperheen sisäiseen dynamiikkaan, itsenäistytään ja koetaan suuria tunteita. Muumilaakso 2 Ylen kanavilla 2.3.2020

Karppi 2

Useita Kultainen Venla-ehdokkuuksia kahminut ja maailmallakin tunnettu Karppi saa jatkoa! Toinen tuotantokausi käynnistyy rikostutkinnalla, jossa sekä Helsingistä että Tallinnasta löytyy surmatut miehet silmät sidottuina. Toisella tuotantokaudella nähdään tutut päähenkilöt, kun rikosetsivät Sofia Karppi (Pihla Viitala) ja Sakari Nurmi (Lauri Tilkanen) selvittävät murhavyyhtiä. Karppi 2 Yle kanavilla huhtikuussa 2020.