Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Tietoa meistä

Pääsisältö

Draama on organisoitu neljään eri osastoon.

Täytä kullekin ehdotukselle oma kaavakkeensa, kun haluat esitellä elokuvahankkeen, tarjota valmiin elokuvan oikeuksia Ylelle tai tehdä elokuvatarjouksen Ylelle. Täytä tämä kaavake, jos haluat tehdä sarjadraamaehdotuksen Ylelle.

Täytä ehdotus audioteoksesta tällä lomakkeella.

Mikäli ehdotuksesi koskee muuta kuin draamaa, löydät lisätietoa täältä.

Yle draama tunnistaa moninaisuuden suomalaisessa yhteiskunnassa ja haluaa kehittää monipuolista ja yhdenvertaista sisältöä. Haluamme toteutustavoiltamme ja sisällöllisesti palvella yleisöjä syrjimättä ketään iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, poliittisen aatesuunnan, mielipiteen, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Jarmo Lampela kuvassa.

Jarmo Lampela - Päällikkö

Hallinto- ja henkilöstövastuiden lisäksi vastaan draamojen sisältökehityksestä yhdessä tuottajien, dramaturgien ja asiantuntijalukijoiden kanssa niin yksittäisten käsikirjoittajien kuin tuotantoyhtiöiden hankkeissa. Aiempaa työkokemusta minulla on Aalto-yliopiston elokuvataiteiden laitokselta, sekä elokuva-, televisio- ja teatteriprojektien ohjaajana, tuottajana ja käsikirjoittajana.