Hyppää pääsisältöön

"Sippolan henki on omintakeinen ja hyväntuulinen" – funkismeijeriin perustettu taidekeskus Antares kutsuu poikkeamaan kulttuurikylään Kouvolan maaseudulla

Antares esittelee kotimaista ja kansainvälistä nykytaidetta

Taidekeskus Antares toimii vanhassa juustomeijerissä Sippolan kylässä Kouvolassa. Kulttuurikylän ilmapiiri ja maaseudun rauha viehättävät niin kuvataiteilijaa, jonka ateljee on vanhassa maitohuoneessa, kuin kanteleensoittoa opettelevaa hongkongilaista residenssiasukasta.

Egenland on opas ihan omanlaiseensa maahan

Matkaopas, joka on syntynyt suomalaisten ehdotuksista.

Huhtikuussa 2017 se alkoi: kampanja, jolla etsimme ihmisten lempipaikkoja, kotikaupunkien ja -kylien erikoisia nähtävyyksiä tai tyyppejä. Ehdotusten perusteella rakentaisimme Egenlandin, ihmisten näköisen matkaoppaan Suomeen. Egenland on kulttuuriohjelma.

Onko Suomen pisin seinä Raahessa? – Kotiseuturakkaus ja vino huumori saivat kaverukset tekemään tästä seinästä nähtävyyden

"Suomen pisin seinä" on vitsi ja rakkaudenosoitus Raahelle

“Vanhassa Raahessa on kauniin ja vanhan miljöön lisäksi yksi merkittävä rakennus, joka jää kaikessa hässäkässä aina unholaan… Ei, tämä seinä ei mitattuna ole Suomen pisin seinä, mutta sillä nimellä me sitä kutsumme, sillä seinä on pitkä ja aaltoilee kuin meri.”

Uusimmat sisällöt - Egenland