Hyppää pääsisältöön

Studio täyttyi rakkaudesta

Yhteenveto sarjan viimeisestä jaksosta

Elämä pelissä –ohjelman viimeisessä jaksossa selvitettiin, miten pariskunnat ovat onnistuneet soveltamaan Saarenmaan kesäisen parisuhdevalmennuksen opetuksia arjessaan. Päätösjakso uusitaan Yle TV1:llä perjantaina 11.3. klo 23.00 ja sunnuntaina 13.3. klo 10.00.

Parisuhdetesti ja -valmennus avattu!

Suositun Elämä pelissä -testin avulla voit arvioida parisuhteesi tilaa. Testin päätuloksena saat omiin vastauksiisi perustuvan parisuhteen rakkausarvion, joka mittaa muun muassa myönteisten tunteiden jakamista, myötäiloa, seksiä ja läheisyyttä, sopuisuutta sekä puolison myönteistä huomioimista. Testin tehtyäsi voit osallistua myös sähköpostivalmennukseen. Testiä on tehty jo yli 150 000 kertaa!

Tähän mennessä tapahtunut

Tonyn tv-harjoite: Kiitospuhe puolisolle

Ohjeet kiitollisuus-harjoitteen tekemiseen

Tunnetko, että puolisosi ei arvosta sinua niin paljon kuin pitäisi? Entä oletko itse ilmaissut hänelle kiitollisuutta niin usein kuin hän olisi ansainnut? Psykologi Tony Dunderfelt antaa ohjeet, kuinka kumppanit voivat kirjoittaa ja pitää toisilleen rakkautta syventävän kiitospuheen. Elämä pelissä -parit tekivät saman harjoitteen sarjan kuudennessa jaksossa.

Mikä on rakkausarvio?

Tule mukaan: tee testi ja osallistu valmennukseen.

Elämä pelissä -testin päätulos on parisuhteen rakkausarvio. Jo yli 150 000 suomalaista on selvittänyt, kuinka paljon heidän suhteessaan vallitsee rakkautta. Lue tästä, mistä rakkausarvio koostuu ja minkälaiseen parisuhdevalmennukseen voit halutessasi osallistua.

Osallistu

Viikon kysymys

Päätösjaksossa pariskunnat tekevät uudet rakkausarviot. Mitä veikkaat, ovatko tulokset parantuneet?

Kyllä ovat.
90% (105 ääntä)
Eivät juurikaan.
10% (12 ääntä)
Ääniä yhteensä: 117

Tällä kaudella mukana ovat

Elämä pelissä: Lena Meriläinen ja Olli Tola

Elämä pelissä -ohjelma käsittelee parisuhdetta.

Näyttelijä Lena Meriläinen ja hänen miehensä tv-konkari Olli Tola etsivät suhteeseensa kadonnutta kipinää. Kahden hyvin erilaisen ihmisen tarinaan liittyy kipeitäkin hetkiä.

Elämä pelissä: Toni Nieminen ja Heidi Nieminen

Elämä pelissä -ohjelman parisuhdevalmennus alkaa.

Olympiavoittaja Toni Nieminen muutti Heidinsä kanssa yhteen muutama kuukausi ensi tapaamisen jälkeen. Ennen Elämä pelissä -valmennuksen alkamista nuoripari on jo löytänyt kipupisteensä.

Elämä pelissä: Wilma Schlizewski ja Olli Väätäinen

Elämä pelissä -ohjelman parisuhdevalmennus alkaa.

Tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski ja hänen yrittäjäpuolisonsa Olli Väätäinen menivät naimisiin salamavauhtia, mutta eivät muuttaneet yhteen. Valmennuksen alkaessa he asuvat edelleen eri osoitteissa, vaikka avioliittoa on jo vuosia takana. Mistä kenkä puristaa?

Video ei enää katsottavissa

Paremman elämän puolesta vuodesta 2007

Elämä pelissä -ohjelmasta kiinnostavaa tutkimustietoa

Elämä pelissä -ohjelma on taistellut paremman elämän puolesta lähes vuosikymmenen ajan. Samalla hanke on tuottanut paljon kiinnostavaa tietoa ihmisen henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin yhteydestä.

Elämä somessa

Ohjelmasta sanottua

Väestöliitto mukana parisuhdetalkoissa

Väestöliitto on mukana Elämä pelissä -ohjelman taustajoukoissa ja ohjelman ajan lisäämme palveluitamme. 2.2.–1.3. välisen ajan neuvontapuhelimemme 0800 183 183 palvelee tiistaisin ja torstaisin klo 12–14. Myös nettivastaanottojamme on saatavilla tavallista enemmän.

Kirjasampo: parisuhdetta kirjahyllyssä

Kun testi on tehty, voi parisuhdettaan peilata kaunokirjallisuuden avulla: Kirjasampoon on nyt koottu parisuhdeaiheisen kaunokirjallisuuden hylly. Tutustu teoksiin!