Hyppää pääsisältöön

Darude feat. Sebastian Rejman: Look Away edustaa Suomea Euroviisuissa Israelin Tel Avivissa 14.-18.5.2019

Näin seuraat Euroviisuja 2019

Hyvä tietopaketti, kuinka seurata kisoja!

Euroviisut järjestetään Israelin Tel Avivissa 14.-18.5. ja kilpailuun osallistuu 41 maata. Suomea edustaa Darude kappaleella Look Away. Semifinaalit ja finaali lähetetään suorina Ylen kanavilla. Darude kilpailee ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 14.5.

Darude feat. Sebastian Rejman: Look Away on Suomen euroviisuedustaja – Ympäristöteema siivitti selvään voittoon

Darude feat. Sebastian Rejman: Look Away -liveshow

Suomen edustaja Tel Avivin Euroviisuissa on Darude feat. Sebastian Rejman: Look Away. Voittobiisi valittiin suorassa UMK19: Darude -lähetyksessä Turun Logomossa. Kaksi muuta ehdokasta, Release Me ja Superman, hävisivät Look Awaylle selvästi.

Euroviisaat 3/6

Euroviisaiden vieraana 2018 X-Factor Suomi -voittaja Tika Sevón Liljegren. Tällä kertaa kuunnellaan biisejä Kreikasta, Belgiasta, San Marinosta, Armeniasta, Tanskasta, Itävallasta ja Irlannista.

Euroviisaat 2/6

Eva Frantzin ja Johan Lindroosin mukana ruotimassa viisubiisejä on muusikko ja muusikkitoimittaja Kjell Simosas. Luupin alla biisit seuraavista maista: Suomi, Portugali, Montenegro, Viro, Sebia, Georgia ja Australia.

Euroviisaat 1/6

Nyt ruoditaan kaikki 41 biisiä kuudessa jaksossa.

Eva Frantz ja Johan Lindroos arvioivat vuoden viisusatoa eri vierailijoiden kanssa kuudessa eri jaksossa ja ensimmäisen jakson vieraana on näyttelijä Christoffer Strandberg. Ensimmäisesä jaksossa kuullaan, katsotaan ja pisteytetään kappaleet seuraavista maista: Tsekki, Kypros, Unkari, Valko-Venäjä, Slovenia, Puola ja Islanti.

#Euroviisut