Hyppää pääsisältöön

Monsters on UMK18-voittaja ja Suomen euroviisuedustaja – show nousee pimeydestä neon- ja laser-ilotulitukseksi

Saara Aallon Monsters UMK18-kilpailussa

Hirviöillä voitetaan taas, Lordi-kansa! Ennakkosuosikki Monsters piti pintansa ja äänestettiin UMK18-voittajaksi. Kappale lähtee Saara Aallon kanssa edustamaan Suomea Euroviisuihin toukokuussa!

Euroviisut 2018 tulevat - haluamme sinut mukaan kehittämään sisältöjä

Kehitä kanssamme Euroviisusisältöjä 2018

Saara Aalto tulee edustamaan Suomea Eurovision Laulukilpailussa Lissabonissa Portugalissa toukokuussa kappaleellaan Monsters. On aika tehdä Ylen euroviisutarjonnasta juuri sellainen kuin me kaikki viisuintoilijat haluamme. Osallistu kehittämiseen. Anna palautetta ja vastaa gallupiin!

Pelaa UMK18-bingoa

Hauska bingolomake UMK18-kisakatsomoon

Tuulikone, tukka tötteröllä, joku ylösalaisin... wtf-hetki - BINGO! Lataa hauska bingolomake UMK18-kisakatsomoon.

Olen valmis valloittamaan tämän vuoren - Saara Aalto itsevarmana UMK18-koitoksen alla

Saara Aalto itsevarmana UMK18-harjoituksissa

Mikko Silvennoinen haastatteli Saara Aaltoa torstain 1.3. UMK18: Etkot-ohjelmassa. Uuden Musiikin Kilpailussa lauantaina 3.3. Saara Aalto esittää kilpailukappaleet Monsters, Domino ja Queens, joista katsojat ja kansainvälinen raati valitsevat parhaan kappaleen sekä show’n toukokuussa Lissabonissa järjestettäviin Euroviisuihin.

UMK18: kolme biisiä, yksi voittaja, megatähtiä ja huippushow. Näin UMK18-viikko huipentuu!

Älä missaa näitä!

Saara Aallolle valitaan edustuskappale Euroviisuihin lauantaina 3.3. Lähteekö Lissaboniin Monsters, Domino vai Queens? Kaikki ratkeaa suorassa ja spektaakkelimaisessa UMK18: Saara Aalto -showssa. Tällaista showta ei ole ennen suomalaisessa TV:ssä tehty. Lähetyksess' nähdään legendaarinen Mel C ja luvassa on myös yllätysesiintyjiä! Lue tästä, miten UMK18-viikko huipentuu.

UMK18 -musiikkivideot:

Ensiesityksessä Saara Aalto: Monsters - UMK18 -kilpailu käynnistyy vahvalla ja kimaltavalla poplaululla

Monsters on Saara Aallon ensimmäinen UMK18-kilpailukappale

Monsters on Saara Aallon ensimmäinen julkaistu UMK18-kilpailukappale. Tuleeko tästä Suomen edustusbiisi Lissabonin Euroviisuihin? Poplaulun ydin on syvä ja sieltä paljastuu herkkiä sekä Saaralle hyvin omakohtaisia teemoja. Saara kertoo kappaleen tekemisestä ja taustoista sekä avaa kappaleen sanomaa.

Ensiesityksessä Saara Aalto Queens: kolmas UMK18-kappale on No Fearin jatko-osa

Kappale jäi melkein syntymättä

Queensin myötä valmistuu Saara Aallon UMK18-kappaleiden trio. Kaksi aiemmin julkaistua kisabiisiä ovat Monsters ja Domino. Queensin keskiössä ovat rakkaus, valo ja positiivisuus. Euroviisuedustuskappale valitaan lauantaina 3.3. - suora lähetys Yle TV1:llä ja Yle Areenassa.

UMK17 ja Euroviisut 2017

Euroviisut 2017 // After Movie

Katso huippukohdat viisuedustajamme matkasta.

Norma John vietti Kiovassa 2 viikkoa viisujen pyörteissä. Mukaan mahtui innostusta, riemua, jääkiekkoa, esiintymisiä, mediaa, harjoituksia ja semifinaalin pisteidenlaskun äärimmilleen kiristynyt jännitys. Katso huippukohdat viisuedustajamme matkasta.

UMK17 // Bileshown parhaat palat

UMK17-voittajaksi vyöryi Norma John

Mitä UMK17-showssa tapahtui? Katso kaikki: lähetys, musiikkiesitykset ja mahtavat valokuvat! UMK17-showssa valittiin euroviisuedustaja 2017. Uuden Musiikin Kilpailun 2017 voittoon vyöryi Norma John kappaleella Blackbird ja nappasi euroviisuedustajan tittelin.

Edeltävät viisuvuodet

UMK 2016

Kaikki Uuden Musiikin Kilpailu 2016:sta