Hyppää pääsisältöön

Lordin terveiset finaaliin valmistautuvalle Saara Aallolle: “Turha stressailla tai miettiä liikaa”

Euroviisujen finaali alkaa lauantaina klo 22 Suomen aikaa.

Saara Aalto selvitti tiistaina tiensä Euroviisujen finaaliin. Lauantaisessa finaalissa odottaa kuitenkin ihan uusi tilanne. Vai odottaako? Onko finaalin asetelma erilainen kuin semifinaalin? Kysytään asiaa Suomen ainoan viisuvoittajan Lordin nokkamieheltä Mr. Lordilta. Kun muistelet omia kokemuksiasi Ateenasta, niin miten finaali erosi semifinaalista? – Ei mitenkään.

Saara Aaltoa käsittelevä dokumentti kertoo valtavasta työmäärästä

Saara Aallon unelma toteutuu kovan työn ansiosta.

Saara Aalto on hakenut Suomen euroviisuedustajaksi ensimmäisen kerran 16-vuotiaana. Tänä vuonna unelma viisuista toteutuu vihdoinkin, kun Euroviisuedustajaksi kutsuttu Aalto nousee viisulavalle Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa. Viisut, viimeinkin -dokumentti seuraa Saaran puoli vuotta kestänyttä viisumatkaa viime marraskuun UMK-lehdistötilaisuudesta Lissaboniin saakka.

#Euroviisut

Pelaa viisubingoa

Tuulikone, tukka tötteröllä, joku ylösalaisin... - BIngo!

Tuulikone, tukka tötteröllä, joku ylösalaisin... - BINGO!

Katso Euroviisaat Yle Areenassa

Video ei enää katsottavissa

Euroviisaat

De Eurovisa laddar upp genom att lyssna på låtarna och kolla in koreografin

UMK18 -musiikkivideot:

Ensiesityksessä Saara Aalto: Monsters - UMK18 -kilpailu käynnistyy vahvalla ja kimaltavalla poplaululla

Monsters on Saara Aallon ensimmäinen UMK18-kilpailukappale

Monsters on Saara Aallon ensimmäinen julkaistu UMK18-kilpailukappale. Tuleeko tästä Suomen edustusbiisi Lissabonin Euroviisuihin? Poplaulun ydin on syvä ja sieltä paljastuu herkkiä sekä Saaralle hyvin omakohtaisia teemoja. Saara kertoo kappaleen tekemisestä ja taustoista sekä avaa kappaleen sanomaa.

Ensiesityksessä Saara Aalto Queens: kolmas UMK18-kappale on No Fearin jatko-osa

Kappale jäi melkein syntymättä

Queensin myötä valmistuu Saara Aallon UMK18-kappaleiden trio. Kaksi aiemmin julkaistua kisabiisiä ovat Monsters ja Domino. Queensin keskiössä ovat rakkaus, valo ja positiivisuus. Euroviisuedustuskappale valitaan lauantaina 3.3. - suora lähetys Yle TV1:llä ja Yle Areenassa.

UMK17 ja Euroviisut 2017

Euroviisut 2017 // After Movie

Katso huippukohdat viisuedustajamme matkasta.

Norma John vietti Kiovassa 2 viikkoa viisujen pyörteissä. Mukaan mahtui innostusta, riemua, jääkiekkoa, esiintymisiä, mediaa, harjoituksia ja semifinaalin pisteidenlaskun äärimmilleen kiristynyt jännitys. Katso huippukohdat viisuedustajamme matkasta.

UMK17 // Bileshown parhaat palat

UMK17-voittajaksi vyöryi Norma John

Mitä UMK17-showssa tapahtui? Katso kaikki: lähetys, musiikkiesitykset ja mahtavat valokuvat! UMK17-showssa valittiin euroviisuedustaja 2017. Uuden Musiikin Kilpailun 2017 voittoon vyöryi Norma John kappaleella Blackbird ja nappasi euroviisuedustajan tittelin.

Edeltävät viisuvuodet

UMK 2016

Kaikki Uuden Musiikin Kilpailu 2016:sta