Hyppää pääsisältöön
Aihesivun FTW pääkuva

FTW Livessä Fortnite

Aleksi "MrJallu101" Koli luotsaa uutta FTW Liveä

Syksyllä FTW Livessä suosituimmat pelit ja parhaat pelaajat.

MrJallu101 luotsaa uutta FTW Liveä. Monipuolinen mies on aloittanut uransa tekemällä kasan Minecraft-videoita, mutta nykyään hänen YouTube-kanavansa on täynnä monipuolista pelisisältöä. Syksyn aikana lähetyksissä pelataan joka kerta eri peliä, johon osallistujat ovat valikoituneet FTW:n ja eri peliyhteisöjen järjestämistä karsinnoista.

Aikaisemmin pelattuja pelejä

Counter-Strike: Global Offensive

Seruaavana pelinä FTW:ssä Counter-Strike: Global Offensive.

Yhteisymmärrystä ei saatu aikaan värikkäillä maaleilla, joten striimaajat ottavat järeämmät aseet taas käyttöön ja antavat luotien laulaa. Keinot tähän tarjoaa räiskintäpelien veteraani, Valven Counter-Strike: Global Offensive.

Team Fortress 2

Syksyn viimeisessä striimissä pelataan Team Fortress 2:a

Ei sotimisenkaan tarvitse aina niin totista olla. Syksyn viimeisessä striimissä pelataan porukalla Valven hatuntäyteistä Team Fortress 2:a.

Splatoon

Striimaajat roiskivat maalia Nintendon Splatoonissa.

Ammukset on loppu, mutta vielä pitäisi sotia. Onneksi striimaajamme tietävät, että vastustajan voi peitota myös maalaamalla. FTW:n seuraavat taistelut tarjoaa Nintendon värikäs Splatoon.

Battlefield 4

FTW suuntaa tähtäimensä kohti EA:n Battlefield 4:ä.

Pallottelun jälkeen jätetään pelipaita pukukopin naulaan ja otetaan kivääri kantoon. FTW suuntaa tähtäimensä kohti EA:n Battlefield 4:ä.

Fifa 16

FTW pistää verkot heilumaan. Luvassa Fifa 16.

Striimaajien viettäessä aikaa muissa maailmoissa, on kentän nurmi saanut kasvaa rauhassa. Nyt on kuitenkin aika sitoa nappikset jalkaan pistää pallo keskiympyrään. FTW ottaa haltuunsa EA Sportsin juuri julkaistun Fifa 16.

Trine 3: The Artifacts of Power

Striimaajat päätyvät osaksi Trine 3:n eeppistä tarua.

Romuttuneiden autojen ja vääntyneen pellin alta kömpivät striimaajat astuvat seuraavaksi kohti tarujen maailmaa. Pahoja henkiä ja sankarillisia tekoja tarjoaa suomalaisen Frozenbyten Trine 3: The Artifacts of Power.

Rocket League

Syksyn ensimmäisessä FTW:ssä pelattavana on Rocket League

Mistä mahtaa olla kyse, kun ryhmä striimaajia kaahailee rakettimoottorein varustelluissa autoissa valtavan pallon perässä? No sehän on syksyn ensimmäinen FTW, jossa pelattavana Psyonixin huippusuosittu Rocket League.

Minecraft

FTW iskee hakkunsa Minecraftiin.

Indiepelien meiningeissä tapahtuneen Summeri-invaasion jälkeen käy striimaajien tie kohti vehreitä niittyjä, lumisia tundria, hiekkaisia aavikoita ja pimeitä luolia. Seuraavaksi FTW iskee hakkunsa Mojangin kestosuosikkiin Minecraftiin.

Wreckfest

FTW:ssä ajetaan romurallia Wreckfestin tahtiin.

Hiekkalaatikko vaihtuu soramonttuun. FTW pistää painoa kaasujalalle, kun striimaajat ruttaavat peltiä ja purevat pölyä suomalaisen Bugbearin Wreckfestissä.

Duck Game, SpeedRunners & Lethal League

Hikisiltä nurmikentiltä piskuisten pikkupelien pariin.

Hikisiltä nurmikentiltä siirrytään piskuisten pikkupelien pariin. Riehakkaassa indiepelien kokoelmassa on mukana Duck Game, SpeedRunners ja Lethal League.