Hyppää pääsisältöön
Aihesivun FTW pääkuva

MINECRAFT-MAAOTTELUVOITTO SUOMEEN

Striimaajat

Glyffi

Glyffi polkee kahvin voimalla

Oulun puhehornetti, joka kiihtyy nollasta sataan kolmessa sekunnissa yhden kahvikupin voimalla. Glyffi on tiimimme nuori toivo, jonka harkitsematon pelityyli vie joko syteen tai saveen. Vaikka aika on kulunut pitkälti palikoiden parissa, muovautuu Glyffistä tarpeen tullen aerodynaaminen monitaituri, joka ei kalpene hurjissakaan taisteluissa.

J0P

J0P tuntee pelit bugeja myöten

Jyväskylän pelivelho J0P pelaa eikä pelleile. Hänellä on ammattilaisen ote ja hän tutkii pelit aina bugeja myöten. Pelitestausten kautta rikastettu pelikirjasto takaa laajan osaamisen missä tahansa pelissä ja herran taidot saattavatkin olla kovaa valuuttaa pisteidenjakotilanteissa. J0Pin rauhallinen pelityyli on tarpeellinen silloin, kun muilla on lähteä mopo käsistä.

MrJallu101

MrJallu on FTW:n uusin vahvistus

MrJallu101 on FTW:n tuorein vahvistus, kun Herba ja Lakko jäivät porukasta pois. Monipuolinen mies on aloittanut uransa tekemällä kasan Minecraft-videoita, mutta nykyään hänen kanavansa on täynnä monipuolista pelisisältöä. Pyytää Jallulta sitten räjähtävää nopeutta tai meditatiivista rauhallisuutta, hän hoitaa homman kotiin ongelmitta.

Pelattuja pelejä

Team Fortress 2

Syksyn viimeisessä striimissä pelataan Team Fortress 2:a

Ei sotimisenkaan tarvitse aina niin totista olla. Syksyn viimeisessä striimissä pelataan porukalla Valven hatuntäyteistä Team Fortress 2:a.

Counter-Strike: Global Offensive

Seruaavana pelinä FTW:ssä Counter-Strike: Global Offensive.

Yhteisymmärrystä ei saatu aikaan värikkäillä maaleilla, joten striimaajat ottavat järeämmät aseet taas käyttöön ja antavat luotien laulaa. Keinot tähän tarjoaa räiskintäpelien veteraani, Valven Counter-Strike: Global Offensive.

Splatoon

Striimaajat roiskivat maalia Nintendon Splatoonissa.

Ammukset on loppu, mutta vielä pitäisi sotia. Onneksi striimaajamme tietävät, että vastustajan voi peitota myös maalaamalla. FTW:n seuraavat taistelut tarjoaa Nintendon värikäs Splatoon.

Battlefield 4

FTW suuntaa tähtäimensä kohti EA:n Battlefield 4:ä.

Pallottelun jälkeen jätetään pelipaita pukukopin naulaan ja otetaan kivääri kantoon. FTW suuntaa tähtäimensä kohti EA:n Battlefield 4:ä.

Fifa 16

FTW pistää verkot heilumaan. Luvassa Fifa 16.

Striimaajien viettäessä aikaa muissa maailmoissa, on kentän nurmi saanut kasvaa rauhassa. Nyt on kuitenkin aika sitoa nappikset jalkaan pistää pallo keskiympyrään. FTW ottaa haltuunsa EA Sportsin juuri julkaistun Fifa 16.

Trine 3: The Artifacts of Power

Striimaajat päätyvät osaksi Trine 3:n eeppistä tarua.

Romuttuneiden autojen ja vääntyneen pellin alta kömpivät striimaajat astuvat seuraavaksi kohti tarujen maailmaa. Pahoja henkiä ja sankarillisia tekoja tarjoaa suomalaisen Frozenbyten Trine 3: The Artifacts of Power.

Wreckfest

FTW:ssä ajetaan romurallia Wreckfestin tahtiin.

Hiekkalaatikko vaihtuu soramonttuun. FTW pistää painoa kaasujalalle, kun striimaajat ruttaavat peltiä ja purevat pölyä suomalaisen Bugbearin Wreckfestissä.

Minecraft

FTW iskee hakkunsa Minecraftiin.

Indiepelien meiningeissä tapahtuneen Summeri-invaasion jälkeen käy striimaajien tie kohti vehreitä niittyjä, lumisia tundria, hiekkaisia aavikoita ja pimeitä luolia. Seuraavaksi FTW iskee hakkunsa Mojangin kestosuosikkiin Minecraftiin.

Duck Game, SpeedRunners & Lethal League

Hikisiltä nurmikentiltä piskuisten pikkupelien pariin.

Hikisiltä nurmikentiltä siirrytään piskuisten pikkupelien pariin. Riehakkaassa indiepelien kokoelmassa on mukana Duck Game, SpeedRunners ja Lethal League.

Rocket League

Syksyn ensimmäisessä FTW:ssä pelattavana on Rocket League

Mistä mahtaa olla kyse, kun ryhmä striimaajia kaahailee rakettimoottorein varustelluissa autoissa valtavan pallon perässä? No sehän on syksyn ensimmäinen FTW, jossa pelattavana Psyonixin huippusuosittu Rocket League.