Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Osallistu

GALAXI PLAY

Galaxi Play

Galaxi Play on rivakasti etenevä soittolista täynnä yllätyksiä, innostusta, naurua ja tunteita - ilman turhia jorinoita!

Villien Toiveiden Virasto

Hyviä uutisia: Sinä 8-13-vuotias Galaxin seuraaja, hurjimmista unelmistasi voi nyt tulla totta!

Tästä osallistumislomakkeeseen

Toilet Ninjas

Vessapaperininjat puuhissaan!

Mun Top 3

Galaxin vieraat kertovat mitkä kolme asiaa ovat tärkeitä heidän elämässään.

Törmäyskurssi

Törmäyskurssin pojat hauskuuttavat meitä sketsihuumorillaan! :)

Luontotyyppi

Luontotyyppi on omalaatuinen metsien, vuorten, laaksojen ja niittyjen seikkailija, joka esittelee luonnon ihmeellisiä ilmiöitä!

Hikisankarit

MegaVisa ja TurboTurska pistävät koululaiset liikkumaan! Vai menikö se toisin päin? Kutsu Hikisankarit kouluusi hikoilemaan!

Salatut Päivät

Galaxilaisten kirjoittamaa saippuaa!

Osallistu tästä Salattujen Päivien kirjoittamiseen!

Galaxin Pallo

Galaxin Pallo 2017! Fudis, säbä, koris ja lentis kisaavat palloilutehtävissä.

Katujen Gorilla

Katujen Gorilla on hyväntahtoinen oman tiensä kulkija, joka tuppaa päätymään erikoisiin tilanteisiin.

Galaxin tyypit

Ella

Vauhdikas Ella on aina valmiina haasteisiiin!

Vauhdikas Ella on aina valmiina haasteisiiin! Hän viihtyy niin Galaxi Playn studiossa kuin sen ulkopuolellakin.

Pietari, Jasmin ja Sara Maaria

Tutustu Playn uusiin tyyppeihin!

Tutustu Playn uusiin tyyppeihin! Miten he selviävät viidestä kiperästä kysymyksestä? Apinaketjun energinen kolmikko heittäytyy innolla jokaiseen haasteeseen..

Visa ja Turska

Maailman nuorimmat juontajat Visa ja Turska!

Legendan mukaan maailman nuorimmat juontajat Visa ja Turska kiipesivät Galaxin sohvalle eivätkä osanneet tulla alas – ja ryhtyivät siksi juontamaan ohjelmaa!

Törmäyskurssin pojat

Daniel, Pyry ja Petja ovat oikeita naurun lähettiläitä!

Daniel, Pyry ja Petja ovat oikeita naurun lähettiläitä! Sopivan vinksahtaneet jutut irtoavat kolmikon omasta päästä.

Nettimimmi

Jos internet olisi henkilö, se olisi Nettimimmi!

Jos internet olisi henkilö, se olisi Nettimimmi! Iloa pirskahteleva persoona elää galaxilaisten kanssa niin somessa, Galaxin netissä kuin Playssa.

Luontotyyppi

Metsien mies, eläinten ystävä ja loputtoman utelias.

Metsien mies, eläinten ystävä ja loputtoman utelias: sitä kaikkea on Luontotyyppi. Hän jakaa huimimmat kokemuksensa ja löytönsä kaikille galaxilaisille.

Katujen Gorilla

Kaikki tuntevat apinan, mutta apina ei ketään.

Vanha viidakon sanonta kuuluu: ”Kaikki tuntevat apinan, mutta apina ei ketään.” Ja näin se saa Katujen Gorillan puolesta ollakin. Hän tekee vain sen, mitä tahtoo.

Galaxin nettivelho

Mystinen nörtti, joka huolehtii Galaxin netistä.

Mystinen nörtti, joka ilmestyy sopivan tilanteen tullen Galaxin nettiin. Enempää tästä salaperäisestä tyypistä ei tiedetä. Onko hän lihaa ja verta vai jatkuvasti muuttuvaa bittivirtaa?

Nettijuttuja

Kuka Galaxin tyypeistä olet?

Testaa kuka Galaxin tyypeistä olet!

Oletko tyyliltäsi kuin Fox? Onko lempiherkkusi sama kuin Gorillalla? Onko luonto yhtä rakas sulle kuin Luontotyypille? Tee testi ja saat selville ketä Galaxin tyyppiä muistutat eniten!

Laita Ittes Likoon

Kolme tarinaa unelmien tavoittelusta.

laitaitteslikoon-verkkodokumentti rohkaisee alakoululaisia toteuttamaan itseään ja olemaan välittämättä ulkoisista paineista. Verkkodokumentti koostuu kolmesta eri jaksosta, jossa jokaisessa seurataan tarinaa unelmien tavoittelusta. Katsoja voi lisäksi halutessaan syventyä päähenkilöiden elämään katsomalla heidän itsensä kuvaamia videoblogeja arjestaan. laitaitteslikoon yhdistää perinteisen ja interaktiivisen tarinakerronnan, jossa katsoja saa itse päättää, kuinka syvälle päähenkilön maailmaan hän haluaa astua. Sisällöntuottaja suosittelee käyttämään Google Chrome-selaimen uusinta versiota.

Vedenneito

Ala-asteikäisille suunnattu verkkodokumentti.

Vedenneito kertoo 12-vuotiaan Emikan ja hänen serkkunsa Antin riemukkaasta kesästä Saimaan saaressa huikaisevan järviluonnon keskellä. Yhdessä serkukset menevät koskemattomaan metsään ja rakentavat Saimaan upeimman havumajan. He keräävät herkullisia marjoja ja herkkutatteja, ja askartelevat tuohesta tuokkoset. Antti opettaa Emikan onkimaan kansalliskalojamme ahvenia ja tekemään niistä ruokaa nuotiolla. Välillä uidaan, sukelletaan ja opetellaan akrobaattitemppuja. Vahvoja elämyksiä tarjoava Vedenneito on ensimmäinen Suomessa tehty ala-asteikäisille suunnattu verkkodokumentti, joka innostaa katsojansa ja kokijansa lähtemään ulos ja löytämään luonnossa jännittävää ja kehittävää tekemistä.

DinnerTime360

Verkkodokumentti ja virtuaalitodellisuuskokemus.

DinnerTime360 kutsuu sinut käymään erilaisten perheiden ruokapöytiin monikulttuurisessa Suomessa. Kokemus tutustuttaa sinut näiden perheiden arjen tarinoihin. DinnerTime 360 on verkkodokumentti ja virtuaalitodellisuuskokemus, jonka tarkoituksena on rakentaa siltoja Suomen kulttuurien välille.

Animaatiokone

Animaatiokone

Animaatiokoneella voit harjoitella animaatioiden tekemistä.

Animaatiokoneella voit harjoitella animaatioiden tekemistä.

Kuplakuva

GALAXIN PELIT

Bofori

Koodi on kaikkialla!

Koodi on kaikkialla!

GALAXIN OHJELMIA TV:SSÄ JA NETISSÄNauru pitkästä ilosta eli Sohvaset arjen hepulissa!

Sohvaset on tavallisen epätavallinen perhe.

Sohvaset on tavallisen epätavallinen perhe, jossa jokainen vuorollaan mokaa. Vanhempiaan viisaammat lapset ja lapsiaan lapsellisemmat aikuiset raivaavat yhdessä reittinsä läpi perhe-elämän esteiden aina sohvalle asti. Sohvaset Galaxissa lauantaiaamuisin 4.3. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

Musavideot