Hyppää pääsisältöön

Kaikkien aikojen juhannusjuhlilla tanssi 220 000 suomalaista!

Suomalaiset järjestivät juhannusaattona huikeat juhlat!

Suomalaiset järjestivät juhannusaattona ennennäkemättömän suuret, koko maan yhteiset juhannusjuhlat! Yhteiseen maailmanennätystanssin yritykseen osallistui juhannusaattona klo 22 valtava määrä ihmisiä: 220 000 suomalaista tanssi yhtä aikaa ympäri Suomea ja Eurooppaa! Myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Uudessa-Seelannissa sekä Afrikassa osallistuttiin yhteiseen tanssiin.

KIIIIITOS Suomi! 10 000 juhlapaikkaa oli mukana maailmanennätystanssissa! - Katso video klo 22 tanssista

Maailmanennätystanssi hullaannutti koko Suomen!

Kaikkien aikojen juhannusjuhlat sai koko Suomen tanssimaan! Maailmanennätystä tanssittiin 10 000 paikassa ympäri Suomea ja Eurooppaa! Myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja Afrikassa hulattiin!

Katso Robinin haasteesta syntynyt huikea #hulahulasuomi-tanssivideo!

Kansantanssia, hip hopia, balettia - Hula Hula taipuu moneen

Koreografi Reija Wäre valitsi Robinin tanssihaasteeseen osallistuneista videoista kymmenen esitystä, jotka kuvattiin toukokuussa Helsingissä #hulahulasuomi-tanssivideolle. Tanssivideolla nähdään, kuinka esimerkiksi baletti, kansantanssi tai hip hop taipuvat Hula hulan tahtiin.

Kenialaisessa Makongenin kylässä on hullaannuttu Hula hulasta – katso video kylän lasten tanssista!

Keniassa tanssitaan maailmanennätystä 23.6.!

Kenialaisessa Makongenin kylässä on innostuttu tänä keväänä Robinin Hula hulasta. Kyläläiset ovat mukana myös maailmanennätystanssissa juhannusaattona 23.6. klo 22! Ajatus osallistumisesta Hula hulaan ja maailmanennätystanssiin syntyi vapaaehtoisten halusta tuoda kyläläisiä yhteen.

Mira ja Erkku haluavat innostaa kaikenlaiset tanssijat mukaan

Tanssi on näkynyt juontajien arjessa eri tavoin

Hulahula Suomen juontajilla Mira Luodilla ja Ernest Lawsonilla on hyvin erilaiset tanssitaustat. Mira on kisannut showtanssista MM-tasolla, Ernest puolestaan kiinnitti tulevan vaimonsa huomion jäykällä tanssillaan. Nyt he molemmat kannustavat kaikentasoisia tanssijoita mukaan liikkumaan!