Hyppää pääsisältöön

KIIIIITOS Suomi! Yli 6 000 juhlapaikkaa oli mukana maailmanennätystanssissa!

Maailmanennätystanssi hullaannutti koko Suomen!

Kaikkien aikojen juhannusjuhlat sai koko Suomen tanssimaan! Maailmanennätystä tanssittiin yli 6 000 paikassa ympäri Suomea ja Eurooppaa! Myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja Afrikassa hulattiin!

Jaa kuvia ja videoita somessa #hulahulasuomi – parhaat poimitaan illan lähetykseen!

Jaa kuvasi tai videosi tunnisteella #hulahulasuomi

Jaa kuvasi tai videosi Facebookissa tai Instagramissa tunnisteella #hulahulasuomi. Huom. Muista laittaa julkaisun asetukset julkiseksi. Parhaat poimitaan illan suoraan tv-lähetykseen 23.6. klo 17.00–22.15. Voit kertoa myös olevasi mukana maailmanennätyksessä liittämällä Facebook-profiilikuvaasi maailmanennätyskehyksen. Kehyksen lisääminen on helppoa: 1. Tykkää Hulahula Suomi -sivusta 2.

Tänään tehdään maailmanennätystä! – Katso ja kuuntele suoraa lähetys Ylen kanavilta

Maailmanennätystanssiin on ilmoittautunut jo 1500 juhlaa!

Kaikkien aikojen juhannusjuhlat on saanut suomalaisilta valtavan innostuneen vastaanoton: mukaan on ilmoittautunut jo huikeat 1 500 juhlaa – ja lisää tulee koko ajan. Vielä ei ole myöhäistä tulla mukaan! Ilmoita oma juhlasi mukaan maailmanennätystanssiin ja seuraa suoraa lähetystä TV1:stä ja Areenasta klo 17 alkaen ja Radio Suomesta klo 16 alkaen.

Kenialaisessa Makongenin kylässä on hullaannuttu Hula hulasta – katso video kylän lasten tanssista!

Keniassa tanssitaan maailmanennätystä 23.6.!

Kenialaisessa Makongenin kylässä on innostuttu tänä keväänä Robinin Hula hulasta. Kyläläiset ovat mukana myös maailmanennätystanssissa juhannusaattona 23.6. klo 22! Ajatus osallistumisesta Hula hulaan ja maailmanennätystanssiin syntyi vapaaehtoisten halusta tuoda kyläläisiä yhteen.