Hyppää pääsisältöön

Käsikirjoituskoulu

Käsikirjoituskoulu
Käsikirjoituskoulu Galaxi

Nautitko omien tarinoiden keksimisestä? Käsikirjoituskoulu on juuri sinua varten! Se avaa ovet tarinoiden kulissien taakse. Oivaltamalla muutamia perusjuttuja tarinoiden rakentamisesta voit kirjoittaa entistä jännempiä ja kiinnostavampia tarinoita.

Käsikirjoituskoulu on jaettu viiteen osaan. Niiden aiheet ovat idea, rakenne, henkilöt, kerronta ja formaatti. Älä säikähdä erikoisen kuuloisia sanoja – saat huomata, että asiat eivät ole ollenkaan niin vaikeita miltä kuulostavat.

Jokaisen osan alussa on VIDEO, jonka katsomalla otat hyvän startin uuteen aiheeseen. Sen perässä on TEKSTI, josta saat lisää tietoa. Sitten alkaa toiminta: kuhunkin osaan kuuluu kolme TEHTÄVÄÄ. Niistä ensimmäinen on yleensä helpoin, toinen hieman haastavampi ja kolmas vaativin. Valitse mieleiset tai tee kaikki!

Joko tiedät, mistä käsikirjoittaminen alkaa? Se selviää heti ekassa osassa!

Käsikirjoituskoulun osat:Kommentit
  • Värityskuva pääsiäiseksi

    Gorilla on munavaras!

    Lataa pääsiäiseksi hauska Galaxin värityskuva! Kuva liittyy @ylegalaxi :n Instagramissa Jassun tekemään tussihaasteeseen. Väritä myös itse Galaxin pääsiäiskuva tussihaasteen idealla! Mitä tarkoittaa tussihaaste? Valitse tussien joukosta kolme eri tussia silmät kiinni. Väritä kuva vain kolmea sattumanvaraisesti valittua tussia käyttäen.

  • Viikon vinkit koululaisille ja perheille

    Tiedekokeita, pelejä ja 11-vuotiaan Emman askarteluvinkit

    Galaxin viikon suositukset 11-vuotiaan Emman virpominen jäi tänä vuonna väliin koronavirustilanteen vuoksi, mutta virpimiskortti ja muut askarteluprojektit onnistuivat silti kotona. Videolla Emman vinkit keväisiin askarteluihin! Video on osa Galaxin haastevideot -jaksoja, joita julkaistaan YleGalaxin Youtube-kanavalla ja Areenassa.