Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta 5-6 vuotiaat

Pääsisältö

Uusimmat artikkelit

Animaatiohahmot Kaija Kurpitsa ja Kamu-koira makoilevat sängyllä.

Kaija Kurpitsa hurmaa Pikku Kakkosessa

Kaijan paras ystävä on Kamu-koira.

Raksajengi-animaatiosarjan kuusi päähahmoa, ajoneuvoa, ovat kokoontuneet yhteen.

Raksajengissä toimitaan ystävyydellä ja yhteistyöllä

Raksajengi nähdään Pikku Kakkosessa.

Auvo Raitanen ja muut animaatiohahmot istuvat olohuoneessa ja hymyilevät.

Auvo Raitanen seikkailee Pikku Kakkosessa

Auvo Raitanen on kotimetsän yleismies ja korjaustaituri.

Animoitu valkoinen surullinen koira katsoo, kun violetti pallohirviö ripustaa pyykkiä.

Kotisaaren yhteisössä autetaan aina naapuria

Kotisaari on Pikku Kakkosen animaatiokomediasarja.

Neljä animaatiohahmoa istuu rekan sivustssa ja kaksi heistä syö jäätelöä.

Loikkaa mukaan hauskaan Kengulahteen!

Kengulahdessa eläimet kouluttautuvat rantavahdeiksi.

Pikku Kakkosen musakesä

Pikku Kakkosen musakesä

Pikku Kakkosen kesässä kuullaan ja nähdään musiikkiohjelmia.

Eelis-poika hymyilee kameralle, Eeliksen vieressä on pyöreä Pikku Kakkosen logo.

Kurkista ulos - ja lastenohjelmien tarjontaan; kummassakin on nyt kevättä ilmassa!

Pikku Kakkosessa ja Galaxissa bongataan kevään merkkejä.

Violetin pallon sisällä on otsikko Tutustutaan melodiaan Maisteri Molton kanssa ja pallon ympärillä taiteeseen liittyviä graafisia kuvia (kissanaamio, saksofoni, kissamaalaus).

Tutustutaan melodiaan Maisteri Molton kanssa

Kiinnostus musiikkiin, musiikin dynamiikka.

Violetin pallon sisällä on otsikko Tutustutaan sanarytmeihin Maisteri Molton kanssa ja pallon ympärillä taiteeseen liittyviä graafisia kuvia (kissanaamio, saksofoni, kissamaalaus).

Tutustutaan sanarytmeihin Maisteri Molton kanssa

Herättää kiinnostus musiikkiin, tutustua sanarytmeihin.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle

Areenassa

HYRRÄ

Uskomattomassa tarinassa Into hyppää aarrelaivan hylkyyn. Hyrrähaasteessa Into ja Piukkanen ottavat vastaan pastillinkuljetushaasteen. Tanssinumerona nähdään Salamat ja Tiedetempussa Inton unikaveri Piippi-hiiri pääsee vedenalaiselle matkalle sukelluskellon avulla. Ohjelma on kuvattu Mediapoliksessa 15.6.2022.

HYRRÄ

Uskomattomassa tarinassa Into tipahtaa timanttikaivokseen. Uudessa lajissa Into ja Piukkanen kisailevat sulkapalloruoanlaitossa. Tanssinumerona nähdään Neliapilapelto ja Tiedetempussa ihmetellään maagisesti muuttuvia värejä. Ohjelma on kuvattu Mediapoliksessa 30.6.2022.

HYRRÄ

Uskomattomassa tarinassa Into munii dinosauruksen munan. Hyrrähaasteessa Piukkanen ottaa vastaan pupuhaasteen. Tanssinumerona nähdään Koiranpentu ja Tiedetempussa tehdään pikataidetta maidolla, saippualla ja elintarvikeväreillä. Ohjelma on kuvattu Mediapoliksessa 13.6.2022.

Aami ja Kajo tapaavat ensimmäisen kerran

Aami ja Kajo tapaavat ensimmäisen kerran
Aami asuu yhdessä Usva-mummonsa kanssa pohjoisessa, Kotitunturin juurella. Aami on nähnyt unta ihmeellisestä purosta ja sen luona odottavasta lahjasta. Usva mummo tietää, että puro on olemassa Kotitunturilla ja kannustaa Aamia etsimään sen. Taikapuron luona Aami tapaa Kajon.

Aami, Kajo ja ikivanhan mäntypuun tarina

Aami osaa kuunnella puiden tarinoita. Kun Aami ja Kajo istuvat levollisina ja hiljaa ikivanhan mäntypuun juurella, alkaa puu kertoa heille tarinaa kauan sitten eläneestä ihmeellisestä tunturin tytöstä, joka osasi laulullaan lohduttaa ihmisiä. Puun kertoman tarinan mukana Aami ja Kajo oppivat vapauden, rauhan ja rakkauden laulun. Aami ja Kajo laulavat laulun kotona Usva-mummolle.

Aami, Kajo ja sydänkivien lämpö

Aami ja Kajo-naali kulkevat syysaamuna metsäpolulla kohti tunturia. Sen huipulta Aami löytää kiven, jossa on sydämenmuotoinen kolo. Paluumatkalla Aami ja Kajo pelastavat tontun, jonka parta on juuttunut kivien rakoon. He auttavat tonttua rentoutumaan ja tonttu antaa palkaksi valkoisen sydänkiven. Tontun antama kivi sopii Aamin löytämän kiven koloon. Kotona Usva-mummo kertoo, mikä merkitys sydänkivillä on. Ne ovat yhdessä rakkauden ja lohduttamisen kivi.

Aami, Kajo ja tähtihetken taika

Talvi on saapunut Aamin Kotitunturiin. Kajo pyytää Aamia mukaansa tekemään revontulia. Aami ja Kajo kokevat taianomaisen hetken tuntureilla upeiden revontulien loistaessa. Kotona Aami rauhoittuu lämpöön ja turvalliseen oloon Usva-mummon peitellessä hänet lempeästi nukkumaan.

Aami, Kajo ja tunturipuron lohdutus

Kevät saa tunturipurojen vedet juoksemaan villinä ja riemuissaan, mutta Aami on surullinen. Hänellä on ikävä Kajoa, joka on lähtenyt monta päivää sitten Aamin luota. Aami lohduttaa itseään laulamalla sen puron luona, jossa hän tapasin Kajon ensimmäistä kertaa. Puron vesi huuhtoo Aamilta surua pois ja Aamin olo kevenee. Ihana kevätpäivä saa onnellisen lopun, kun Kajo odottaa Aamia kotiportailla. Ystävykset ovat jälleen yhdessä.

Suosittua Areenassa

Vuoren aave

Ansala kaappaa lumileopardin, joka tunnetaan myös nimellä vuoren aave. Pelastajapartio kiiruhtaa pelastustöihin myrskyisälle Himalajalle.

Vapauttakaa leijona!

Emma ja Miisu lähtevät pelastamaan suurta kissaeläintä. Leijonan karjunta kuitenkin pelottaa parivaljakkoa, mutta pelko on voitettava.

Sähköbussi

Sähköbussi kulkee pelkän sähkön voimalla.

Vangittu lumikko

Uudet vempaimet on aina testattava ennen käyttöönottoa! Mutta on hyvä muistaa, että edes siisteimmät vempaimet eivät korvaa kunnon tiimityötä.

HYRRÄ

Uskomattomassa tarinassa Into hyppää aarrelaivan hylkyyn. Hyrrähaasteessa Into ja Piukkanen ottavat vastaan pastillinkuljetushaasteen. Tanssinumerona nähdään Salamat ja Tiedetempussa Inton unikaveri Piippi-hiiri pääsee vedenalaiselle matkalle sukelluskellon avulla. Ohjelma on kuvattu Mediapoliksessa 15.6.2022.