Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Eränkävijät pääkuva

Eränkävijöiden kolmas tuotantokausi

Lapin luonto ja kalastus viettelivät neurologian ylilääkärin

Eränkävijöiden 3. kausi esittelee rovaniemeläisen lääkärin.

Eränkävijöiden kolmannen tuotantokauden uusi kasvo Riitta Ahmasalo työskentelee Lapin keskussairaalassa neurologian ylilääkärinä. Aina kun vaativa työ antaa myöten, Riitta lähtee luontoon – kalastamaan tai moottorikelkkailemaan.

Eränkävijöiden toinen tuotantokausi

Uusia kasvoja ja revanssin hakua - tätä on luvassa Eränkävijöiden toisella tuotantokaudella

Eränkävijät- tv-sarja jatkuu Yle TV1:llä sunnuntaina 1.10.

Eränkävijät- tv-sarja jatkuu Yle TV1:llä sunnuntaina 1.10. Toisella tuotantokaudella pureudutaan syvemmin Eränkävijöiden ajatusmaailmaan ja laajennetaan käsitystä nykyajan metsästyksestä. Päähenkilöiden elämää seurataan loppukesästä aina huhtikuun viimeisille kevätjäille asti.

Eränkävijät lumosi myös kirjailija Mika Kuljun

Eränkävijät-kirja esittelee Suomen luonnon monimuotoisuutta.

Eränkävijät sai tällä viikolla kokonaan uuden ulottuvuuden, kun tv-sarjan päähenkilöiden taustoista kertova kirja näki päivänvalon. Kirjassa kerrotaan muun muassa, miten päähenkilöiden kipinä metsästykseen ja kalastukseen syttyi sekä vinkkejä aloittelijoille ja kokeneemmille eränkävijöille.

Eränkävijöiden toinen tuotantokausi sukeltaa luonnollisen elämäntavan ytimeen

Eränkävijöiden uusi kausi alkaa Ylellä lokakuussa 2017.

Suosittu Eränkävijät TV-sarja jatkuu Yle TV1:llä ja Areenassa sunnuntaina 1.10.2017. Uusi tuotantokausi tuo tuttujen Eränkävijöiden rinnalle uusia päähenkilöitä sekä entistä upeampia metsästys- ja kalastuskohteita. Sarja sukeltaa syvemmälle eränkävijöiden elämään.

Eränkävijöiden ensimmäinen tuotantokausi

Lue lisää:

Eränkävijät on sarja metsästyksestä ja kalastuksesta nykypäivän Suomessa

Yle TV1:n sarja Eränkävijät seuraa intohimoisten eränkävijöiden tarinaa metsästyksen ja kalastuksen parissa. Eri puolilta Suomea kotoisin olevia päähenkilöitä yhdistävät samat arvot ja rakkaus luontoon.

Kun pohjoisessa tunturit ovat lumen peitossa ja järvet jäässä, kuljetaan etelässä vielä sulassa maassa ja kalastetaan virtaavissa vesissä.