Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Peltsin kova vuosi pääkuva

TOINEN HAASTE: POLKUJUOKSU

Ilmastointiteippi pelasti Peltsin toisessa kovan vuoden haasteessa

Kovan vuoden toinen haaste suoritettiin Pohjois-Karjalassa.

Kovan vuoden toinen haaste suoritettiin Pohjois-Karjalassa Karhunpolulla. Noin 140 kilometriä pitkä vaellusreitti oli minulle entuudestaan tuttu, sillä olin pyöräillyt sen vuosia sitten. Nyt juoksin reitin kolmessa päivässä. Haaste tuntui etukäteen kovalta, ja sitä se totta vie olikin.

Kova vuosi Instagramissa

Peltsin polkukoulu

Lähde Peltsin mukaan treenaamaan!

Osallistu yhteistreeneihin ja haasta itsesi.

Osallistu yhteistreeneihin ja vastaa lajikohtaisiin haasteisiin: lisätietoa haasteista, lajeista ja Peltsin treeneistä saat seuraamalla Peltsiä Facebookissa. Omia treenikuviasi voit julkaista Instagramissa #kovavuosi.

Mikko “Peltsi” Peltola haastaa itsensä äärirajoille extreme-lajeissa

Luvassa on vauhtia, hikeä, tuskaa ja euforisia hetkiä.

Uudessa sarjassa Mikko “Peltsi” Peltola haastaa itsensä äärirajoille jokamiehen extreme-lajeissa. Ensimmäiset, syksyllä 2017 suoritettavat lajit ovat 150 kilometrin merimelonta ja 130 kilometrin polkujuoksu. Luvassa on vauhtia, hikeä, tuskaa ja – toivottavasti – itsensä ylittämisen euforisia hetkiä.

Peltsin keittiössä: Guormet-ruokaa nuotiolla

Mikko "Peltsi" Peltola valmistautuu Kovan vuoden toiseen haasteeseen. Tällä kertaa Peltsin keittiössä valmistuu gourmet-ruokia, joita voi valmistaa nuotiolla rankan päivän jälkeen. Pannupastaa, juustofondueta vai munakasta?

ENSIMMÄINEN HAASTE: MERIMELONTA

Seuraa Peltsin melontamatkaa kartalla

Seuraa Peltsin urakkaa somessa

Peltsi haastaa sinut mukaan! Osallistu treeneihin ja vastaa lajikohtaisiin haasteisiin: lisätietoa haasteista, lajeista ja Peltsin treeneistä saat seuraamalla Peltsiä Facebookissa. Omia treenikuviasi voit julkaista Instagramissa #kovavuosi.

Peltsin melakoulu