Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Hetkiä Kalliossa pääkuva

Hetkiä Kalliossa -sarjassa Anssi Kela musisoi mielenkiintoisten vieraiden kanssa kaupunkiyksiössä. Sarjan ideana on tarjota yllättäviä cover-vetoja riisutussa ja pelkistetyssä muodossa. Anssi Kelan mukaan sarjassa on taltioitu tietynlainen alkuräjähdyksen hetki, eli kaiken ydin. Kaikki on tehty mahdollisimman paljaasti, akustisesti ja aidosti hetkessä mukana ollen.

Uusimmat sisällöt - Hetkiä Kalliossa

 • Aino Vennan veto saa valomiehenkin viheltämään

  Aino Vennan veto saa valomiehenkin viheltämään

  Aino Vennalle oli alusta saakka selvää, minkä biisin hän haluaa versioida Hetkiä Kalliossa -sarjassa. ”Jouduin kyllä perustelemaan valintaani hieman, mutta paras-adjektiivin hyökyaaltomainen käyttö nosti kappaleen lopulta voittoon muiden hyvin hypoteettisten ehdokkaiden joukosta”, hän kertoo.

 • Tuure Kilpeläinen pohtii ulkopuolisuutta

  Tuure Kilpeläinen pohtii ulkopuolisuutta

  Tuure Kilpeläinen oli halunnut mukaan Hetkiä Kalliossa -sarjaan siitä lähtien, kun oli nähnyt Eero Raittisen Purple Rain -vedon. Mahdollisuus koitti sarjan toisella kuvauskierroksella. Kilpeläinen halusi versioida tässä päivässä kiinni olevaa ja tuoretta musiikkia.

 • Anssi Kela palaa tunnelmoimaan Kallioon

  Anssi Kela palaa kalliolaiseen yksiöön Yle TV2:n Hetkiä Kalliossa -sarjassa. Kelan viereen sohvalle musisoimaan istahtavat Tuure Kilpeläinen, Aino Venna, Jonna Tervomaa ja PK Keränen. "Fiilis on intiimimpi ja lämpimämpi aidolla kotisohvalla kuin lavastetussa olohuoneessa", Anssi kertoo. Kaikki Hetkiä Kalliossa -videot ovat katsottavissa yle.fi/musiikin -sivulla perjantaina 4.4. klo 12.

 • Eero Raittinen tulkitsee Princeä

  Eero Raittinen tulkitsee Princeä

  Hetkiä Kalliossa -ohjelmassa Anssi Kela saa kalliolaiseen yksiöön seurakseen todellisen elävän legendan – Eero Raittisen.

 • Janna tunnelmoi kynttilänvalossa

  Janna tunnelmoi kynttilänvalossa

  Hetkiä Kalliossa -sessiossa tunnelmoidaan kynttilänvalossa, kun Anssi Kelan viereen kalliolaisen yksiön sohvalle istahtaa Janna.

 • Jukka Poika vaipuu Nirvanaan

  Jukka Poika vaipuu Nirvanaan

  Anssi Kelan vieraaksi ensimmäisessä Hetkiä Kalliossa -ohjelman jaksossa saapuu Jukka Poika. Hän ottaa Anssin kanssa käsiteltäväksi Nirvanan klassikon Come As You Are.