Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Kuningas Matti ja ysäristit pääkuva

Matti Airaksinen on ysäri-dj, joka soittaa timanttista jyystöä. Nyt päästetään ääneen Matin laaja fanijoukko ympäri Suomen. Talkoistetun dokumentin ja verkkosarjan ovat kuvanneet ysärifanit eli ysäristit, sekä Matti.

Video ei enää katsottavissa

Kuningas Matti ja ysäristit - katso dokumentti!

Kuningas Matti ja ysäristit on joukkoistettu TV-dokumentti ja verkkosarja, jonka ovat kuvanneet YleX:n Parasta ennen -ohjelman isäntä Matti Airaksinen ja ohjelman kiihkeät fanit. Katso dokumentti tästä!

Ysäristit kohtasivat julkisuuden

Yhteiskuvia, tunnustuksia ja häpeäviä äitejä.

Kuningas Matti ja ysäristit -dokumentin kuvaajien äidit ovat pyöritelleet päätään. Millaista palautetta dokumentissa ja verkkosarjassa esiintyneet kuvaajat ovat saaneet muilta lopputuloksesta?

Suomen ensimmäinen joukkoistettu dokumentti: Kuningas Matti ja ysäristit

Fanien kuvaama dokumetti on ensimmäinen Suomessa.

Kuningas Matti ja Ysäristit käsittelee YleX:n Parasta ennen -ohjelman isäntää Matti Airaksista sekä ohjelman ympärille syntynyttä ysärifani-ilmiötä. Kuvaajina ovat toimineet Airaksinen ja ohjelman fanit. Projekti on ohjattu Facebookissa. Tekijät kertovat, millainen matka oli.

Kuningas Matti Airaksinen - asiakaspalvelija

Matti "Parasta ennen" Airaksisesta tuli Kuningas Matti.

Miten Matti "Parasta ennen" Airaksisesta tuli Kuningas Matti, joka saa digimedian vuonna 2015 kymmenettuhannet ysäridancen ystävät radion ääreen kerran viikossa? Oliko kaikki suunniteltua vai sattumaa? Onko julkisuudessa rooli päällä? Kotona ei ainakaan soi eurodance. Lue Matin henkilöhaastattelu ja katso Suomen ensimmäinen joukkoistettu verkkosarja osoitteessa yle.fi/musiikki 10.4. alkaen ja TV-dokumentti Yle Teemalla 30.4.

Tutustu 18 kuvaajafaniin - katso esittelyt!

Parasta ennen -risteily 26.-27.3.2015