Hyppää pääsisältöön

Kasmir, Tokela, Anssi Nykänen, Niki Rock, Samae Koskinen, Aino Venna, Steen1 ja Proteus tunnustavat rakkautensa.

Polvillaan – Kasmir: ”Bruno Mars, olet 2010-­luvun Michael Jackson”

Kasmir: ”Bruno Mars, olet 2010­-luvun Michael Jackson”

Koska Kasmirin tulee pysyä popkartalla jo ammattinsa puolesta, hän seuraa tiiviisti uutta listamusiikkia. Isoimmaksi esikuvakseen hän nimeää Bruno Marsin. Poplaulajana, biisintekijänä ja artistihahmona Bruno Mars on Kasmirin mielestä ensimmäinen uusi tähti, jonka voi nostaa suoraan Michael Jacksonin rinnalle. Kasmir tunnustaa rakkautensa idolilleen.

Polvillaan – Tokela / Melrose: ”Eddie Cochran, sait minut tarttumaan kitaraan”

Tokela: ”Eddie Cochran, sait minut tarttumaan kitaraan"

Kun Mika ”Tokela” Tuokkola kuuli ensimmäisen kerran radiosta Eddie Cochrania, hän singahti maailmaan, josta ei ollut enää paluuta. Kokemus oli niin väkevä, että sitä voi verrata melkeinpä uskonnolliseen herätykseen. ”Ilman Eddie Cochrania en olisi tässä, missä nyt olen”, Melrose­-yhtyeen laulaja­kitaristi Tokela sanoo. Tokela tunnustaa rakkautensa idolilleen.

Polvillaan – Niki Rock / Barbe-Q-Barbies: ”Freddie Mercury, olet maailman karismaattisin laulaja”

Barbe-­Q-Barbiesin Niki Rock vaikuttui Queenin energiasta

Lokakuussa 1991 julkaistiin Queenin kokoelmalevy Greatest Hits II. Barbe-­Q-Barbiesin laulaja Niki Rock kuunteli sitä mökillä koko kesän. ”Mä olen ollut Queen-­fani siitä asti.” Niki Rock tunnustaa rakkautensa idolilleen.

Polvillaan – Anssi Nykänen: ”Mustanaamio, olet kova koville ja kiva kiville”

Rumppali Anssi Nykänen kertoo esikuvastaan Mustanaamiosta

Mustanaamio edustaa Anssi Nykäselle kaikkea sitä, mihin hän pyrkisi, ellei sattuisi olemaan rumpali. Nykänen on huolestuttavan syvällä Mustanaamion maailmassa. Siitä huolimatta hän haluaa ennen kuvausta kirjata muutaman viidakon sananlaskun lunttilapulle. Syynä on pelonsekainen kunnioitus esikuvaa kohtaan. ”Jos Mustanaamiota siteeraa väärin, seuraa kamala kohtalo.” Anssi Nykänen tilittää Mustanaamiolle.

Polvillaan – Samae Koskinen: ”Paul Stanley, olet biisintekijänä nero”

Koskisella on ristiriitainen suhde Kissin tähtisilmään.

Samae Koskisella on ristiriitainen suhde Kissin tähtisilmään. Kun Koskinen lankeaa polvilleen ja purkaa tunteensa idolilleen, seuraa suoraa puhetta. ”Paul Stanley on biisintekijänä nero, mutta ihmisenä amatööri”, hän sanoo.