Hyppää pääsisältöön

Soittolistoja viikonlopun jokaiseen tunnelmaan.

Uusimmat sisällöt - Viikonloppulista

 • Rakkaudesta - Tommi Kaleniuksen Viikonloppulista

  Laulaja-lauluntekijä laati soittolistansa rakkauslauluista.

  Kolme albumia julkaissut laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius laati Viikonloppulistansa lauluista, jotka kertovat rakkaudesta. Lukuisille muillekin artisteille kappaleita tehnyt Kalenius toi listan myötä esiin myös oman rakkautensa muita lauluntekijöitä kohtaan.

 • Hyvää homoenergiaa - Miia Liun Viikonloppulista

  Helsinki Priden tunnusbiisin tehneen Miia Liun soittolista.

  Helsinki Priden tämänvuotisen tunnusbiisin tehnyt Miia Liu koosti soittolistansa teemaviikko mielessä. Listalta löytyy tekijälleen merkityksellisiä lauluja, homoenergiaa ja muistoja keravalaisista kotibileistä.

 • Super-DJ:t kokosivat räjähtävän Tapanintanssilistan

  Tapaninpäivänä YleX:n studion valtaavat Matti Airaksisen ja DJ Orionin johdattamana Suomen kovimmat DJ:t. Luvassa on Tapanin Dancejen odotettu paluu ja tamppausta on luvassa kokonaiset seitsemän tuntia kello viidestä puoleenyöhön. Kovaa tamppausta on tarjolla nyt myös Airaksisen ja DJ Orionin kokoamalla Viikonloppulistalla!

 • Johanna Kurkela auttaa virittäytymään joulutunnelmaan

  Kaunisääninen Johanna Kurkela tunnetaan myös joululaulujen tulkitsijana. Tänäkin jouluna laulajatar on konsertoinut ympäri Suomea Joulun lauluja -kiertueellaan. Nyt Kurkela on koonnut omaan Viikonloppulistaansa lauluja, jotka ovat joulun tunnelmaa pullollaan.

 • SuomiLOVEn Marja Hintikka on täynnä rakkautta

  Suuren suosion saavuttanut uusi musiikkiohjelma SuomiLOVE on kotimaisten rakkauslaulujen ja rakkaustarinoiden sanansaattaja. Nyt ohjelman toinen juontaja Marja Hintikka paljastaa itselleen tärkeimmät rakkauslaulut omalla Viikonloppulistallaan.

 • Satellite Storiesin kulkureilla pysyy paketti kasassa

  Satellite Stories on juuri julkaissut uuden sinkkubiisin.

  Indiepop-tykki Satellite Stories on juuri julkaissut uuden sinkkubiisin The Trap - juuri sopivasti valaisemaan vuoden synkintä ajankohtaa. Oululainen nelikko on koonnut nyt myös Viikonloppulistaansa kappaleita, jotka ovat tarttuneet bändin haaviin pitkän kiertueen ja studiosessioiden lomassa.

 • Nouseva poptähti Vilma Alina johdattelee hulluuden partaalle

  Olet saattanut huomata hänet Robinin keikalla koskettimien takana, mutta nyt hän ottaa lavan etuosan itse haltuun. Hän on Vilma Alina, parikymppinen tuore poplupaus, joka valloitti debyyttisinkullaan Hullut asuu Kallios. Nyt laulajatar johdattelee meidät hulluuden partaalle omalla Viikonloppulistallaan.

 • Prince Of Assyria keikkailee Suomessa läpi jäätävän sateen

  Surumielisen kauniiden laulujen kuninkaallinen, laulaja-lauluntekijä Prince Of Assyria on parasta aikaa Suomessa minikiertueella. Artisti on koonnut tien päällä kuultavaksi vallitsevaan ilmatilaan sopivan Viikonloppulistan, joka kulkee nimellä "Jäätävää sadetta".

 • Mannan Viikonloppulistalla marssivat vahvat naisartistit

  Manna on juuri julkaissut neljännen albuminsa Blackbird. Tuoreen levyn hauraiden ja melankolisten, mutta lohdullisten laulujen takaa löytyy kuitenkin vahva naisartisti. Sellaisia naisia Manna on koonnut myös omalle Viikonloppulistalleen, jonne mahtui mukaan myös yksi mies.

 • Constablesin Viikonloppulista inspiroi raikkaudella ja yllätyksillä

  Pari vuotta kasassa ollut helsinkiläisbändi Constables viimeistelee parasta aikaa debyyttialbumiaan. Bändi on koonnut nyt Viikonloppulistaansa kappaleita, jotka ovat inspiroineet debyytin valmistumista ja joiden voimalla Constables suuntaa esiintymään Tampereen Lost In Music -festareille.