Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - Perhepaletti

 • Onko leluähky?

  Joulu tuntuu alkavan vuosi vuodelta aiemmin. Lelukuvastotkin kolahtavat postilaatikoista jo lokakuussa ja siitä alkaa varmasti monen perheen joulunodotus: "Joulupukki lähetti postia!"

 • Taidetta ja taikataikinaa ADHD:lle

  Koululaisten taide- ja askartelukerhot kantavat mielikuvaa aikuiset ällistyttävästä luovuuden riemusta. Taideilmaisun toivotaan kanavoivan monenmoiset mielentilat valloittaviksi värimaailmoiksi.

 • Kohtukuolema ja tuen saaminen

  Mikä on kohtukuolema? Kohtukuoleman kokenut äiti haluaa olla sanansaattaja, jotta kukaan ei jäisi yksi vaikeina aikoina. Vaikeista asioista on totuttu vaikenemaan, mutta tilannetta voi yrittää muuttaa.

 • Kohtu vaikeni - äiti ei

  Oman lapsen menettäminen on pahinta mitä vanhemmalle voi tapahtua. Jäljelle jää vain suunnaton suru, loputon ikävä ja muistot, joita olisi pitänyt kertyä vielä monen monta lisää. Entä jos lapsi kuoleekin jo niin varhain, ettei muistoja ole ehtinyt kertyä oikeastaan lainkaan?

 • Meni vähän pitkäks…

  ”Nythän sää oot ihan järkes menettäny!” totesi aina järkensä säilyttävä äiti, kun kertoja tuli maininneeksi teinien tempaisseen yön ympäri ja tulleen kotiin vasta aamun ensimmäisellä bussilla.

 • Synnytys ilman draamaa

  Tieto lisää tuskaa, sanotaan. Lukiessani luomusynnytyksestä minulle kävi juuri toisin päin. Mitä enemmän asiasta luin, sitä vähemmän ajatus synnytyksestä kirpaisi.

 • Musiikkia lasten korville

  Musiikki on yksi ihmislajin ominaisimmista tavoista kokea ja tuntea, välittää ajatuksia ja tunnelmia. Nykylapsi kuulee musiikkia kaikkialla - mutta onko se sellaista, jota kannattaa kuunnella?

 • Mies ennen esikoista, isä sen jälkeen

  Mies on soturi ja tietäjä. Mies on metsästäjä ja seksuaalinen aloitteentekijä. Isä on turvallinen, osallistuva ja luotettava. Näin kuvaavat mieheyttä ja isyyttä tulevat isät ryhmissä joita heille olen pitänyt. Mistä miehet on rakennettu ja miten isyys muuttaa yleistä mieskuvaa?