Hyppää pääsisältöön

Miten kiusallista! Pirjo tulkitsi kosketuksen väärin – heitettiin ulos kesken hieronnan

Kuvassa Pirjo Heikkilä sarjasta Pirjo, jakso viisi
Kuvassa Pirjo Heikkilä sarjasta Pirjo, jakso viisi Pirjo Heikkilä

Pirjo Heikkilän näyttelemä roolihahmo ja kaima, Pirjo, päästelee Pirjo-sarjan viidennessä jaksossa hierojalle omaperäisiä sammakoita suustaan. Hetken kuluttua nainen seisoo jälleen odotushuoneessa. Mitä tapahtui?

Yle Areenan uutuussarjassa Pirjo Heikkilä näyttelee hupaisaa Pirjoa, jolle sattuu ja tapahtuu. Niin myös jaksossa viisi: Hieroja onkin mies.

Pirjo odottaa aulassa rentouttavaa, lihasten jumeja avaavaa tuokiota. Odottavan aika on pitkä. Huoneen ovi avautuu ja ulos astelee mieshieroja, Uudesta päivästä monille tuttu Panu Mikkola. Pirjon mielestä odottavan aika olisi saanut olla pidempi. Nainen vaivaantuu, eikä ole enää varma, haluaako hän heittäytyä kanveesiin hierontapöydälle. Mieshieroja ottaa tilanteen ammattimaisesti haltuun. Lopulta Pirjo makaa pöydällä selkä paljaana.

Koska hieroja sattuu olemaan mies, Pirjon ajatukset ottavat kovan ravin kohti suuta. Hetken kuluttua sammakot päättävät irtautua valjaistaan ja hypätä ulos. Tilanne eskaloituu, kun Pirjo tuntee hierontageelin kosteuden selässään.

Mä en sitten tullut mitenkään kosketeltavaksi tänne.

Hieroja suhtautuu Pirjon laukomiin kommentteihin aluksi rauhallisesti, mutta jossain vaiheessa menee yli - ja lujaa.

"Jos luulit niin, saan kyllä hellyyttä elämässäni”, Pirjo jatkaa.

Ennen kuin koko touhu ehti edes alkaa, tomera nainen seisoo tavaroidensa kanssa odotushuoneessa. Menikö Pirjo liian lähelle hierojan reviiriä? Hän ei onnistu, kovista yrityksistään huolimatta, pelastamaan tilannetta. Pirjon on aika suunnata ulko-ovelle, josta ei enää toiste sisälle tulla. Joku voisi sanoa, että hyvin suoriuduttu.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua