Hyppää pääsisältöön

Viikon yritykset

Uusimmat sisällöt - Nuorille. Nyt!

 • Nuorten Duuniringistä apua arkeen

  Duunirinki on 4H-yhdistyksen alaisuudessa toimiva työnvälitystiimi, jonka kautta 15 – 20 -vuotiaat nuoret saavat työkokemusta ja omaa rahaa. Työtehtävien perusvalmiuksien lisäksi Duunirinki-koulutuksissa käydään läpi työelämässä tarpeellisia vuorovaikutustaitoja, jotka tuovat itsevarmuutta, ja antavat valmiuksia työelämään.

 • Yksinäisyyden voi selättää!

  Viime viikon teemamme käsitteli yksinäisyyttä ja sitä, voiko siitä päästä eroon. Kysymykseemme ”Onko yksinäisyys elinkautista?”, vastaus kuului, ei ole.

 • Töitä kaikille oman kylän nuorille

  Huittisten kaupunki onnistui puolittamaan nuorisotyöttömyytensä parissa kuukaudessa vuonna 2011. Kivikylän Kotipalvaamo oli yksi nuorille paljon töitä tarjonnut paikallinen yritys.

 • ”Olisimme voineet laittaa saman rahan lehtimainokseen”

  Tällaista ei ole Suomessa ennen tehty: yritys ja yliopisto.

  Tällaista ei ole Suomessa ennen tehty: yritys ja yliopisto, LähiTapiola ja Helsingin yliopisto järjestivät yhdessä kurssin, jolla opiskelijat pyrkivät ratkaisemaan hyvinvointiyhteiskunnan isoja ongelmia – yrittäjähenkisesti.

 • Yhden naisen yritys palkkasi toisen työntekijän

  Nokialainen yhden naisen yritys, koiratrimmaamo Dogtrim palkkasi työntekijän ja tuplasi samalla firmansa työntekijämäärän. Yrittäjä Anne Kaski haastaa muut pienet yritykset tekemään saman.

 • Pelastakaa Lapset

  Auta nuoria Pelastakaa Lasten kautta! Verkkotukihenkilönä olet netin välityksellä mukana nuorten elämässä; kuuntelet keskustelet, olet läsnä. Aikaa sinulta kuluu juuri niin paljon haluat, sillä töitä teet kotoa käsin. Tukihenkilönä olet mukana lapsen elämässä aina nuoruuteen asti. Tukenasi tehtävissä ovat Pelastakaa Lasten työntekijät ja ennen tehtävääsi saamasi koulutus. Lähde auttajaksi!

 • Mimmi Team: Suhtaudu työhön kuin ruokaan

  Puolitoista vuotta sitten hankasalmelaiset Laura Hytönen ja Elsi Jääskeläinen päättivät, että hekin haluavat kerätä rahaa omaa matkaa varten. Syntyi Mimmi Team.

 • Kirje Erikalta

  Nuorille. Nyt! -tiimiämme lähestyi 25-vuotias Erika, joka halusi kertoa oman tarinansa työelämästä ja koulusta. Erikan ansioluettelossa ei ole ollut yhtään tyhjää aukkoa valmistumisen jälkeen, vaikkei hän saanut oman alan töitä.