Hyppää pääsisältöön

Akuutti - 22.10.2014

Ohjelma Areenassa

Tätä jaksoa ei valitettavaksi ole saatavilla toistettavaksi. Alla on kuitenkin sarjan viimeisin jakso.
 • Omalääkäri Risto Laitila vääntää toimittaja Mikko Penttilän lonkkaa.

  Omalääkäri vastaa

  22.10.20141Akuutti
  Mistä johtuu arpeuma keuhkoissa? Miksi hengitystieongelmat vaivaavat tupakoinnin lopettamisen jälkeen? Miten napsulonkan voi testata? Omalääkäri Risto Laitila vastaa jälleen katsojakysymyksiin.
 • Akuutin heijastin

  Heijastintuotteiden voittajat

  22.10.2014Akuutti
  Jo perinteeksi muodostuneeseen Akuutin heijastinkampanjaan osallistui runsain mitoin kilpailijoita. Saimme myös paljon erinomaisia heijastinvinkkejä. Kilpailu on nyt päättynyt. Parhaat vinkit palkitsemme Akuutin heijastintuotteilla. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille.
 • Mies polttaa sähkösavuketta

  Sähkösavukkeiden haitoista ei tiedetä tarpeeksi

  22.10.20148Akuutti
  Sähkösavukkeita käytetään siitä huolimatta, että niistä tiedetään vähän ja uudet tutkimukset antavat huolestuttavia tuloksia. Keskustelu on käynyt kiivaana – pitäisikö sähkösavukkeet sallia vai kieltää. Samaan aikaan on saatu uutta tietoa nikotiinin vaarallisuudesta.
 • Heidi Lindholm istuu riipputuolissa ja lukee kirjaa.

  Aplastinen anemia rajoittaa elämää

  22.10.2014Akuutti
  Aplastiseen anemiaan sairastuu Suomessa kymmenkunta ihmistä vuodessa. Lempääläisellä Heidi Lindholmilla (18) sairaus, jossa luuydin tuottaa erittäin vähän verisoluja, on ollut pari vuotta.
 • Kalju mies kokeilee sormillaan päälakeaan.

  Kaljuuntuminen uhkaa – onko mitään tehtävissä?

  22.10.201413Akuutti
  Monet miehet pelkäävät kaljuuntumista. Tavallisimmin hiustenlähtö alkaa 20 ikävuoden jälkeen ja enemmistö 40–65-vuotiaista miehistä on kaljuuntunut jossain määrin. Mutta mikä saa miehen kaljuuntumaan? Yksi asia on ainakin varmaa, isää mahdollisesta kaljuuntumisesta ei kannata syyttää.
 • Paula Sankelo kasvokuvassa.

  Kasvosokeus haastaa arjessa

  22.10.20145Akuutti
  Kasvosokeana voi oman perheenjäsenenkin tunnistus tuottaa ongelmia. Tuttavat jäävät tervehtimättä, kun kaikki vastaantulijat näyttävät yhtä vierailta. Moni kasvosokeudesta kärsivä on kuvitellut olevansa ongelman kanssa yksin. Tosiasiassa Suomessa arvellaan olevan jopa satoja tuhansia eriasteisesta kasvosokeudesta kärsiviä. Paula Sankelo on yksi heistä.
 • Mies polttaa sähkösavuketta

  Akuutissa keskiviikkona: Sähkösavukkeen terveyshaitat?

  15.10.20148Akuutti
  Sähkösavukkeita näkyy katukuvassa entistä enemmän, vaikka niiden turvallisuudesta tiedetään vielä vähän. Uudet tutkimukset antavat huolestuttavia tuloksia. Sähkösavukkeista on löydetty raskasmetalleja sekä jäämiä tupakankaltaisista yhdisteistä ja jopa laihdutus- ja potenssilääkkeistä.

Lisää sarjasta Akuutti

Kuuluu sarjaan