Hyppää pääsisältöön

Akuutti - 23.3.2015

Ohjelma Areenassa

 • Toimittaja Mikko Penttilä jumppaa kahvakuulalla Risto Laitilan ohjeistaessa vieressä.

  Omalääkäri vastaa

  23.03.2015Akuutti
  Mikä on plica? Omalääkäri Risto Laitila ja toimittaja Mikko Penttilä näyttävät, miten plica diagnosoidaan ja miten sitä voi hoitaa jumpan avulla.
 • Tippapullon taustalla ekg-käyrät.

  Aivoverenkiertohäiriö – huomio myös sydämeen!

  23.03.2015Akuutti
  Jos aivoverenkiertohäiriö on johtunut verisuonitukoksesta, mistä tukos johtuu? Siinä potilaan hoidon kannalta tärkeä kysymys, jonka vastaus jää kuitenkin usein ratkaisematta. Tukoksen syy olisi hyvä saada tarkennettua, jotta hoito voidaan tehdä oikein ja uusi kohtaus ennaltaehkäistä.
 • Nainen juoksee kuntosalin juoksumatolla.

  Liikunnasta lisää stressiä?

  23.03.2015Akuutti
  Liikunnan positiivisia vaikutuksia ei kannata vähätellä. Liikunta edistää terveyttä, hyvä kunto auttaa jaksamaan arjessa – työteho paranee ja mieli virkistyy. Hyvällä kunnolla on myös positiivisia vaikutuksia stressioireiden kokemiseen ja stressin käsittelemiseen. Asialla on kuitenkin myös kääntöpuolensa.
 • introvertti

  Introvertti viihtyy itsekseen

  23.03.20151Akuutti
  Elämme ekstrovertissa maailmassa, jossa arvostetaan avoimuutta, sosiaalisuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Työelämässä odotetaan verkostoitumista ja omien saavutusten estotonta esittelyä, itsensä markkinointia ja brändäämistä. Ruotsalainen kirjailija ja henkilöstökouluttaja Linus Jonkman nostaa aivan päinvastaisen persoonallisuuden uuteen kunniaan.
 • introvertti

  Akuutissa maanantaina: Hiljaisten vallankumous?

  23.03.2015Akuutti
  Elämme maailmassa, jossa arvostetaan avoimuutta, sosiaalisuutta ja ulospäinsuuntatuneisuutta. Työelämässä odotetaan verkostoitumista ja omien saavutusten estotonta esittelyä, itsensä markkinointia ja brändäämistä. Onko työelämästä tullut ekstroverttien pelikenttä?
 • introvertti

  Oletko introvertti vai ekstrovertti?

  20.03.201524Akuutti
  Viikonloppu edessä! Täysin tyhjä kalenteri ja ei mitään tekemistä! Ekstrovertille tilanne on lähes painajaismainen, kun taas introvertti huokaisee helpotuksesta. Mutta kumpaan ryhmään sinä kuulut? Oletko introvertti? 1. Haluat rauhaa ja rentoutumista 2. Pidät itsenäisestä työstä. Pystyt toimimaan pitkiäkin aikoja yksin kaipaamatta muiden seuraa

Lisää sarjasta Akuutti

Kuuluu sarjaan