Hyppää pääsisältöön

Akuutti - 9.2.2015

 • Omalääkäri Risto Laitila pitää teelusikallista suolaa toimittaja Mikko Penttilän suun edessä.

  Omalääkäri vastaa

  09.02.20152Akuutti
  Eikö 15-vuotiaalle lapselle voi ostaa lääkkeitä apteekista ilman hänen suostumustaan? Miten voisi testata oman yksilöllisen suolantarpeensa? Omalääkäri Risto Laitila vastaa jälleen katsojakysymyksiin.
 • Akuutti, yle tv1

  AVH:n hoito hyvää, kuntoutus kangertaa

  09.02.20151Akuutti
  Aivoverenkiertohäiriöiden akuuttihoito on Suomessa huippuluokkaa kansainvälisestikin, mutta sen jälkeen potilaat jäävät liian usein ilman asianmukaista kuntoutusta.
 • Kuvassa Niina Repo

  Niina Repo luottaa sanojen voimaan

  09.02.20151Akuutti
  Kirjailija Niina Repo sairastui rintasyöpään seitsemisen vuotta sitten vain 35-vuotiaana. Hoidot olivat rankat ja mieli kriisin keskellä hämmentynyt. Kirjailija löysi aseekseen kynän, jolla kävi taisteluun pelkoja ja tuntematonta tulevaisuutta vastaan. Sairauden aikana syntyi kirja Arpi. Tänään Niina uskoo yhä vakaammin sanojen hyvää tekevään voimaan.
 • Lapset CrossFit Kids -treeneissä

  Liikkuuko lapsesi tarpeeksi?

  09.02.2015Akuutti
  Kaksi tuntia istumista päivässä on liian pitkä aika lapselle. Kaksi tuntia päivässä on maksimi aika ruutuajalle. Mutta mikä sitten on riittävä määrä liikuntaa? Täyttyvätkö liikuntasuositukset suomalaislasten kohdalla?
 • Kuvassa Niina Repo

  Akuutissa maanantaina: Sanoilla rintasyöpää vastaan

  06.02.2015Akuutti
  Kirjailija Niina Repo sairastui rintasyöpään seitsemisen vuotta sitten vain 35-vuotiaana. Hoidot olivat rankat ja mieli kriisin keskellä hämmentynyt. Kirjailija löysi aseekseen kynän, jolla kävi taisteluun pelkoja ja tuntematonta tulevaisuutta vastaan. Oma kokemus kirjoittamisen hyvää tekevästä vaikutuksesta poiki kiinnostuksen tutkia asiaa laajemminkin.
 • juna saapuu asemalle

  Hoivaa satojen kilometrien päästä

  04.02.2015Akuutti
  Yli 65 000 suomalaista huolehtii jopa satojen kilometrien päässä asuvista läheisistään. Kaukana asuva omainen tietää, että myös auttamisessa tarvitaan välillä apua ja hyvä tukiverkosto.

Lisää sarjasta Akuutti

Kuuluu sarjaan