Hyppää pääsisältöön

Arto Nyberg

Ohjelma Areenassa

 • Fiktiivinen Urho Kekkonen Presidentit -sarjassa, Fiktiiviset J.K. Paasikivi ja Risto Ryti Sodan ja rauhan miehet -sarjassa, presidentti Mauno Koivisto ja presidentti Tarja Halonen

  Faktaa ja fiktiota Suomen presidenteistä ja heidän haastajistaan

  19.01.2018Blogit
  Kokosimme Areenaan katsottavaksi ohjelmia Suomen presidenteistä ja vaalien vahvoista kilpakumppaneista. Tarjolla on dokumentteja, henkilökuvia, draamasarjoja ja elokuvia – toisinaan taru ja totuus nivoutuvat yhteen. Esillä ovat kaikki itsenäisen Suomen tasavallan presidentit sekä joukko viime vuosikymmenten presidenttiehdokkaita. Suomen poliittinen historia näkyy myös itse ohjelmissa ja niiden sisäisissä valinnoissa.
 • Niklas Herlin Arto Nybergin vieraana 2007.

  Niklas Herlinin Uusi Suomi

  11.10.2017Elävä arkisto
  Toimittaja-kustantaja Niklas Herlin osti vuonna 2007 oikeudet Uusi Suomi -lehden nimeen. Vuosina 1919–1991 aktiivisena toiminut sanomalehti toteutettiin aiemmasta poiketen verkkoon. Herlin saapui Arto Nybergin vieraaksi kertomaan lehden perustamisesta. Klassiselle lehtibrändille tuli kuulemma hintaa "riittävästi".
 • Arto Nyberg.

  Arto Nyberg

  04.09.201417Yle TV1
  Arto Nybergin vieraaksi saapuu viikoittain kolme mielenkiintoista ja ajankohtaista vierasta. Luvassa on asiaa, huumoria ja yllätyksiä. TV1 sunnuntaisin klo 18.45
 • Valtteri Bottas kohtasi vaimonsa uimari Emilia Pikkaraisen ensi kertaa.

  Valtteri Bottaksen takapuoli todettiin sopivaksi F1-penkkiin

  29.11.20123Elävä arkisto
  Helmikuussa 2010 Valtteri Bottas oli juuri valittu Williams-tallin testikuljettajaksi. Saapuessaan haastateltavaksi Arto Nybergin ohjelmaan tuleva F1-kilpakuski kohtasi ensi kertaa myös tulevan vaimonsa, kilpauimari Emilia Pikkaraisen.

Tulossa:

Sunnuntaina 11.11. suorassa lähetyksessä Arto Nybergin haastateltavina laulaja-lauluntekijä Jenni Vartiainen, yhdistetyn hiihtäjä Ilkka Herola ja Valamon luostarin viineistä ja viskistä vastaava munkki Andreas.

Arto Nyberg TV1 sunnuntaisin klo 18.45

Ohjelma uusitaan maanantaisin kello 16.00

Keväällä 10-vuotisjuhliaan viettäneen ohjelman ensimmäinen jakso Ylen Elävässä arkistossa

Arto_Nyberg