Hyppää pääsisältöön

A Band Called Death - 27.4.2014

 • Teeman rockdokumenttislotin kevään 2016 ohjelmistoa.

  Tuntemattomat sankarit nousevat valokeilaan kevään musiikkidokumenteissa Teemalla

  22.12.20159Yle Teema
  Teeman sunnuntai-illoissa jälleen maailman parhaita musiikkidokumentteja. Kevään 2016 ensi-illoissa mm. upeat studiotarinat The Wrecking Crew ja Muscle Shoals, dokumentit Daft Punkista, The Jam -yhtyeestä, Janis Joplinista, Beatlesin sihteeristä, Thorista, Knucklebone Oscarista ja Glen Campbellistä. Rockin klassikkolevyistä tutkitaan Bruce Springsteenin The Riveriä, The Whon Tommya ja Deep Purplen Made in Japania.
 • A Band Called Death. Dokumenttielokuva mustasta punkyhtyeestä nimeltä Death.

  A Band Called Death

  21.12.2015Yle Teema
  Ennen Bad Brainsia, Sex Pistolsia ja Ramonesia oli – Death! A Band Called Death on dokumenttielokuva kolmen veljeksen Detroitissa 1970-luvun alussa perustamasta bändistä, joka oli kaikkien aikojen ensimmäinen musta punkbändi.
 • Detroitilainen Death oli punk ennen punkia

  Teema hellii taas musadokkarilla: A Band Called Death

  24.04.20141Musiikki
  Detroitilaisveljekset perustivat 70-luvun alussa bändin ja nimesivät sen Deathiksi. Ei mikään fiksu veto, amerikkalaiset kun kammoksuivat rankkaa nimeä. Bändi vaipuikin vuosiksi unholaan, mutta nousi kuolleista vuonna 2009. Ja siitä Deathin tarina oikeasti vasta alkoi. Yhtyeestä kertova dokumentti nähdään uusintana Yle Teemalla sunnuntaina 17.1. kello 21.00.