Hyppää pääsisältöön

Blogistania

 • Blogistania: Lihastohtori ja Juha Hulmi

  29.11.2013Terveys
  Lihastohtori Juha Hulmi jakaa blogissaan lihasten ilosanomaa sekä treeni- ja ravintovinkkejä. Juha vannoo perusasioiden nimeen eikä suostu tekemään asioista liian vaikeita.
 • Blogistania: Monkeyfood ja Meri Pekkanen

  21.11.2013Ruoka
  Monkeyfood-blogissaan Meri Pekkanen kirjoittaa rehellisesti kokeiluistaan ja kokemuksistaan. Tavoitteena Merillä on löytää tasapaino ja onni annostelemalla sopivassa suhteessa liikuntaa ja ravintoa. Blogikin on parhaimmillaan yksi onnen avaimista: kirjoittamalla saa ilmaista itseään luovasti.
 • Blogistania: Kasper Diem ja Kasper Strömman

  11.11.20131Elämä
  Miten löydän rakkauden? Kuinka rikastun?  Mistä löydän hyvän työpaikan? Vastauksia kiperiin kysymyksiin antaa Kasper Strömman Kasper Diem -blogissaan. "Minulla on pyrkimys olla kansakunnan lääkekaappi", sanoo bloggaaja.
 • Blogistania: Vatsasekaisin kilinkolin ja Riikka Karppinen

  05.11.2013Ruoka
  Vatsasekaisin kilinkolin -blogi on saanut paljon kiitosta hienoista ruokakuvista. Riikka Karppinen on itseoppinut valokuvaaja, jonka varastoista löytyy rekvisiittaa joka tilanteeseen.
 • Blogistania: Tämän kylän homopoika ja Eino

  29.10.2013Elämä
  Tämän kylän homopoika -blogissaan Eino kirjoittaa pienistä ja suurista homomaailman ilmiöistä: Salatut elämät -sarjan homojuonenkäänteistä, musiikista, kirjoista, ruoasta, poikaystävästä Killestä, tasa-arvoisesta avioliittolaista. Blogin maailma laajeni, kun Eino muutti Somerolta Turkuun.
 • Blogistania: Evil dressmaker ja Meri Kortteenpohja

  10.10.201313Vapaa-aika
  Evil dressmaker -blogin lukijat ovat käsitöistä ja vintagesta kiinnostuneita nuoria naisia. Meri Kortteenpohja kirjoittaa sekä englanniksi että suomeksi, joten blogilla on lukijoita esimerkiksi Australiassa ja Kanadassa.
 • Blogistania: Pantterin puremia ja Emilia Kukkala

  03.10.2013Yhteiskunta
  Emilia Kukkalan Pantterin puremia -blogia käy kuukausittain lukemassa yli 55 000 kiinnostunutta. Emilian postauksissa toistuvat samat aiheet: toimeentulo, köyhyys, työ, rasismi, syrjintä, kaupunkitila, opiskelijat ja nuorten asiat.
 • Blogistania: More To Love - Mimmi ja Peppi

  24.09.20135Elämä
  More To Love nousi Suomen ensimmäiseksi huippusuosituksi isokokoisten nuorten naisten muotiblogiksi. Mimmin ja Pepin yhteinen blogi täyttyi huumorilla ja asenteella, elämännautiskelulla, muodilla ja kauneudella.
 • Blogistania: Isyyspakkaus ja Tommi Koivisto

  Blogistania: Isyyspakkaus ja Tommi Koivisto

  17.09.2013Vanhemmuus
  Tommi Koivisto yhdistää vauvablogiinsa remontointia ja musiikkia. Vaikka Tommi kirjoittaa kestovaipoista ja luomuruuista yleensä kieli keskellä suuta, on tahallinen provosointi joskus paikallaan.
 • Blogistania: Project Mama ja Katja Lahti

  Blogistania: Project Mama ja Katja Lahti

  09.09.2013Vanhemmuus
  Katja Lahti sai blogin lahjaksi jäädessään äitiyslomalle; tarkoitus oli päivittää uuden elämän kuulumiset entisille työkavereille. Blogistaniassa tutkitaan, miksi Katjan havaintoja äitiydestä käy lukemassa jo 66 000 ihmistä kuukausittain.
 • Blogistania: Parolan asema ja Katja Rinkinen

  03.09.20131Koti
  Katja Rinkinen haaveili jo opiskeluaikoina kodista rautatieasemalla, kun hän kulki Parolan aseman ohi junalla. Blogistaniassa Katja avaa Parolan asema -blogista tutuksi tulleen kotinsa tv-katsojille.
 • Blogistania

  Blogistania: Palomiehen morsian ja Laura Nikkanen

  27.08.20131Elämä
  Palomiehen morsian -blogissa suunnitellaan häitä puolitoista vuotta ennen h-hetkeä. Blogistanian 1. jaksossa unelmoidaan ja kikatetaan niin rakkaudesta kuin miesten yksinkertaisuudestakin – kaikella rakkaudella.
 • Kakkukuorrutus ja koristeruusut marsipaanista tai sokerimassasta

  12.06.2012Ruoka
  Tähän piti tulla kakkuresepti, mutta, vispilä vieköön, se katosi! Todistusaineisto kertoo, että Blogistanian kuvauksissa resepti oli tallessa. Kokenut leipuri listaa kuitenkin ruusukakkuvinkkinsä ulkomuistista.
 • Muotiblogia joka päivä

  23.05.2012Elämä
  Jenni Rotonen eli Pupulandian Jenni kuuluu suomalaisen blogimaailman menestystarinoihin. 28-vuotias Jenni on tehnyt sen mistä moni haaveilee - lopettanut päivätyöt ja ryhtynyt lähes täysipäiväiseksi bloggaajaksi. 
 • Tee luovasti säilyttimiä kotiin

  16.05.2012Koti
  Älä aliarvioi säilytystilan merkitystä. Koti pysyy kummallisen siistinä, kun kaikelle on oma paikkansa. Blogistanian sisustusbloggaaja Jonna teki bloggaajakavereidensa kanssa hauskoja säilytysratkaisuja, joista on helppo inspiroitua.
 • Sisustustoimittajalle valkoinen on must väri

  16.05.2012Koti
  Kun on löytänyt paikkansa, on hyvä olla. Näin ajattelee Blogistanian Jonna Hietala, jonka Musta tuntuu -blogi on yksi Suomen suosituimmista sisustusblogeista.
 • Tee kierrätysnahasta koruja

  09.05.2012Vapaa-aika
  Blogistanian Anniina on ekovaatesuunnittelijana tottunut hyödyntämään kierrätysmateriaaleja viimeistä palaa myöten. Pienistä nahkapaloista syntyy vaikka koruja.
 • Vanilja-cupcaket Jauhot suussa -blogin Jonnan vinkeillä

  02.05.2012Ruoka
  Blogistanian Jonnan yksi suosikkileipomuksista on cupcaket eli suomalaisittain muffinssit, muffiinit tai kuppikakut. Ne syntyvät helposti perusohjeella ja Jonnan lisävinkeillä.
 • Teemakakkuja ja vaikka mitä

  02.05.2012Ruoka
  Jauhot suussa ei ole turhan vakava kakkublogi, eikä sitä kirjoita sokerinhimoinen pullahiiri vaan kiireinen pikkulasten äiti Espoosta.
 • Loihdi erilaisista astioista upeita kynttilänjalkoja

  25.04.2012Vapaa-aika
  Blogistanian Karin keräilee värikkäitä lasitavaroita, astioita ja koriste-esineitä kirppiksiltä. Eikä turhaan, sillä hän myös rakentelee niistä mitä upeampia luomuksia. Karinin vinkeillä sinäkin voit tehdä oman taiteellisen kynttilänjalan. Helppoa ja hauskaa, kannattaa kokeilla. Inspiraation Karin sai näihin luomuksiin netistä.

Lisää aiheesta