Hyppää pääsisältöön

Docventures: Tales of the Grim Sleeper - 14.10.2015

Ohjelma Areenassa

Tätä jaksoa ei valitettavaksi ole saatavilla toistettavaksi. Alla on kuitenkin sarjan viimeisin jakso.
 • Psykopaatin resepti

  Psykopaatin resepti

  13.10.20152Docventures
  Sarjamurhaaja on lähes poikkeuksetta psykopaatti. Psykopaatti eroaa tavallisesta ihmisestä fysiologisesti aivojen rakenteen ja geenien osalta. Onneksi myös luonteella ja ympäristötekijöillä on vaikutusta.
 • Outoja lakeja maailmalta

  Erikoisia lakeja maailmalta

  13.10.201514Docventures
  Laki on valtion suvereenin viranomaisen, tavallisesti kansallisen parlamentin, antama velvoittava säädös. Mutta joskus lain, säädösten tai asetusten tavoite jää hämäräksi. Docventures listasi maailman erikoisimpia lakeja.
 • Poliiseja

  Miltä näyttää murha-Suomi?

  13.10.20151Docventures
  Docventuresin viikon dokkari käsittelee murhia rapakon takana, mutta millainen tilanne henkirikosten suhteen on Suomessa? Onko Suomessa ollut sarjamurhaajia?
 • Suomalaiset lainsuojattomat

  Suomalaiset lainsuojattomat

  13.10.20153Docventures
  Docventuresin viikon teema on oikeus. Pidämme Suomea oikeusvaltiona, mutta onko täälläkään laki sama kaikille? Oikeustoimittaja Piia Leino selvitti, keitä ovat suomalaiset lainsuojattomat.
 • Tales of The Grim Sleeper

  Docventuresin viikon leffa: Tales of the Grim Sleeper

  12.10.201513Docventures
  Lonnie Franklin Jr on yhdysvaltalainen sarjamurhaaja, jonka epäillään raiskanneen ja tappaneen kymmenen naista vuosina 1985-2007. Viikon leffa Tales of the Grim Sleeper on erittäin ajankohtainen pätkä maailman talouden veturista ja siitä hinnasta, minkä osa väestöstä saa ykkössijasta maksaa.
 • Kalle Kinnunen

  Arvottomien elämää ja kuolemaa South Centralissa

  12.10.20154Docventures
  Valtakunnan virallinen cinefiili Kalle Kinnunen on Docventuresin kolumnisti koko kauden! Tällä viikolla on kerittävänä Nick Broomfieldin mestarillinen dokumentti Tales of the Grim Sleeper, joka kertoo afroamerikkalaisesta painajaisesta amerikkalaisen unelman naapurissa.

Lisää sarjasta Docventures

Kuuluu sarjaan