Hyppää pääsisältöön

Dokumenttiprojekti: Muukalaisia kylässä - 18.1.2016

Ohjelma Areenassa

Tätä jaksoa ei valitettavaksi ole saatavilla toistettavaksi. Alla on kuitenkin sarjan viimeisin jakso.
 • dokumenttiprojekti: muukalaisia kylässä, yle tv1

  Muukalainen kotimaassa

  19.01.20164Dokumentit
  Dokumenttiprojektin ohjaaja Peter Wallenius tunsi nuoruudestaan vastaanottokeskuksen Kirkkonummella: ennen se oli hänelle biletyspaikka, nyt turvapaikanhakijoiden koti jonne hän meni vieraaksi. "Tutustuin myös lähiympäristössä asuviin vastaanottokeskuksen naapureihin. Hienoja ihmisiä, avoimia ja vilpittömiä. Ilmassa oli kuitenkin paljon epävarmuutta, epäilyä ja pelkoa", kirjoittaa Wallenius siitä miten dokumentti Muukalaisia kylässä syntyi.
 • elisabeth rehn ja juho eerola

  Rehn pakolaistilanteesta: "Selviämme, mikäli haluamme" - Eerola: "Suomi ei tule kestämään kovin pitkään"

  18.01.201613Dokumentit
  Kaksi mielipidettä Suomen pakolaistilanteesta. Elisabeth Rehn ja Juho Eerola näkevät turvapaikanhakijoiden saapumisen täysin eri näkökulmista. "Kuinka voimme suojella lapsia heidän vanhempiensa asenteilta?" pohtii Rehn. "Suurin Suomea ja suomalaisia uhkaava ongelma liittyy talouteen", sanoo Eerola.
 • Veikko Pyykkönen, Mauri, Peter Wallenius ja Kash

  "Ei kaikki ole rasisteja, he vain pelkäävät" - dokumentti Kirkkonummen vastaanottokeskuksesta

  15.01.201613Dokumentit
  Dokumenttiprojektin elokuva Muukalaisia kylässä seuraa mitä tapahtui kun turvapaikanhakijat saapuivat Kirkkonummelle. "Dokumentissa näytettiin juuri niitä vaikeita asioita, joista on kuitenkin hyvä puhua", arvioi näkemäänsä kyläkauppias Johan Holmström. Dokumenttiprojekti: Muukalaisia kylässä nähdään TV1:ssä maanantaina 18.1. klo 21.30, uusinta lauantaina 23.1. klo 12.35. Katsottavissa myös Yle Areenassa 29.2. asti.
 • dokumenttiprojekti: muukalaisia kylässä, yle tv1

  Dokumenttiprojekti: Muukalaisia kylässä

  12.01.20162Yle TV1
  Euroopassa on käynnissä valtava muuttoliike. Tämä yllättää myös pienen Evitskogin, kun kylään avataan 300 pakolaisen vastaanottokeskus.

Kuuluu sarjaan